Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει 1000€ και την κυκλοφορία του remix του σε όλο τον κόσμο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα. Το Zouka Remix Contest συγκέντρωσε συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου όπως Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Σερβία, Καναδά, Νότια Αφρική, Κροατία και βέβαια Ελλάδα.

Το επιτυχημένο duo παραγωγών, οι Bang La Decks, άκουσε όλα τα remixes που έλαβαν για την μεγάλη επιτυχία “Zouka” και ανέβηκαν στο λογαριασμό τους, στο soundcloud (www.soundcloud.com/bang-la-decks). Τα πέντε καλύτερα που διάλεξαν οι ίδιοι οι Bang La Decks να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού είναι τα παρακάτω:

Jamie Shield:

Hector Soto:

Deez Nuts:

Karl Hungus:

Djordje Romandic:

Από σήμερα Πέμπτη και μέχρι το πρωί της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου τα πέντε remixes θα είναι διαθέσιμα για ακρόαση στο κανάλι της Down2Earth, στο YouTube (www.youtube.com/d2etv) ενώ αργότερα την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα των Bang La Decks στο Facebook (www.facebook.com/bangladecks) ο νικητής που θα κερδίσει 1000€ μετρητά καθώς και την κυκλοφορία του remix του σε όλο τον κόσμο από την Down2Earth Records.

Εσάς πιο σας αρέσει περισσότερο;

Αφήστε το σχόλιό σας