Ο νικητής του «Zouka Remix Contest» είναι ο….

Οι Bang La Decks, το πιο επιτυχημένο duo παραγωγών από την Ελλάδα έδωσαν την ευκαιρία σε χιλιάδες fans τους σε όλο τον κόσμο να κάνουν το δικό τους remix στο club anthem “Zouka”. Ο διαγωνισμός “Zouka Remix Contest” διήρκησε πάνω από ένα μήνα και είχε εκατοντάδες συμμετοχές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ακούσει όλα τα remixes, οι Bang La Decks, διάλεξαν τα πέντε καλύτερα σύμφωνα με τους ίδιους. Σήμερα ανακοινώνουν ότι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει 1000€ μετρητά και την κυκλοφορία του remix του σε όλο τον κόσμο από την Down2Earth Records, την κορυφαία ανεξάρτητη dance εταιρεία στην χώρα μας, είναι η συμμετοχή του Dees Nuts.

Ο Deez Nuts γενήθηκε στην Βοστώνη στις 14 Φεβρουαρίου 1989. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα όταν ήταν 8 ετών ενώ πριν δύο χρόνια άρχισε να εργάζεται ως DJ σε διάφορα μαγαζιά και σε φιλικά parties. Αυτή την περίοδο ζεί στην Νέα Υόρκη και ολοκληρώνει τον πρώτο του mix tape. Το remix του στο “Zouka” αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.

Πρόσφατα το smash hit των Bang La Decks “Utopia” συμπεριηλήφθηκε στο No1 video game στον κόσμο, το FIFA2015 ενώ οι ίδιοι δεν εφησυχάζονται και ετοιμάζουν ήδη το νέο τους hit καθώς βρίσκονται ήδη στο studio.

Αφήστε το σχόλιό σας