Το «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεονώρας Ζουγανέλη είναι αναμφίβολα ο δίσκος του φετινού καλοκαιριού.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το νέο άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» παραμένουν επί τρίτη διαδοχική εβδομάδα στο Νο1 των πωλήσεων δίσκων, όπως αποτυπώνεται στο επίσημο IFPI Chart.

Τα τραγούδια του άλμπουμ έχουν αρχίσει να κάνουν αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας.

Το κοινό κρατά στα χέρια του το νέο δίσκο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του αφιερώνει την απαραίτητη ώρα για να ακούσει τις ιστορίες του.

Τις μουσικές και στιχουργικές ιστορίες. Τις ιστορίες των τραγουδιών. Από την αρχή μέχρι το τέλος, ανακαλύπτοντας και πάλι τη χαρά της ακρόασης, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το άλμπουμ διατηρείται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση των πωλήσεων CD.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες (album) - Hit Channel

Βάζοντας και πάλι κυκλάκια για να υπογραμμίσουμε τα αγαπημένα τραγούδια ή τα αγαπημένα στιχάκια, θα εκμυστηρευτούμε «πού μας φτάσανε οι έρωτες».

Ταυτόχρονα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, με μαγικές «Νύχτες Καλοκαιριού» ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα φέρει τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μία «νύχτα καλοκαιριού» στην Τεχνόπολη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας