Μετά την πρώτη επιτυχία του «Έχει κάτι» και το «Προς τα παρόν» ο Πάρις ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μουσική επικαιρότητα με ένα ακόμη τραγούδι που θα ξεχωρίσει!

Ο Πάρις συστήθηκε στο ευρύ κοινό το Φεβρουάριο του 2013 μέσω της πρώτης του επιτυχίας «Έχει κάτι», μία ιδιαίτερη ρούμπα που έπαιξε δυνατά στα ελληνικά ραδιόφωνα, εισήλθε δυναμικά στα charts και αγκαλιάστηκε από τους ακροατές.

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης της Platinum Records και ο δημιουργός μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε ένα δυνατό τραγούδι, το «Προς τα παρόν», που αποτέλεσε το επόμενο single του τραγουδιστή με το οποίο απέδειξε ότι εξελίσσεται με κάθε τι καινούργιο που μας παρουσιάζει.

Κι ενώ ο Πάρις συνεχίζει τις εμφανίσεις του για τρίτη συνεχή σεζόν στο «Posidonio», δεύτερη συνεχόμενη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το τρίτο κατά σειρά προσωπικό τραγούδι του.

Με τίτλο «Ζω Για Σενα», σε μουσική Λάζαρου Τίτου και στίχους Ευθύμη Μπράχου, ο Πάρις, ένα από τα πιο αγαπημένα νέα πρόσωπα της λαϊκής μουσικής σκηνής, επανέρχεται άκρως ανεβαστικά στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Ζω Για Σενα» πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στα ερτζιανά της χώρας από την Platinum Records την προσεχή Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας