Άσχημη περίοδο για τον Justin Bieber, μετά τα άσχημα γεγονότα των τελευταίων ημερών έρχεται ένα ακόμα με χιλιάδες Αμερικάνους να ζητάνε την απέλαση του.

Ένας Αμερικανός ανέβασε μια αίτηση στο site του Λευκού οίκου και ζητάει την απέλαση του Justin Bieber από την Aμερική με την ακύρωση της πράσινης κάρτας του.

“Εμείς πολίτες των  Ηνωμένων Πολιτειών αισθανόμαστε ότι εκπροσωπούμαστε με λάθος τρόπο στον κόσμο της  ποπ κουλτούρας. Θέλουμε να δούμε τον επικίνδυνο, απερίσκεπτο, καταστροφικό και τοξικομανή Justin Bieber να απελαθεί και να ανακληθεί η πράσινη κάρτα του*. Όχι μόνο απειλεί την ασφάλεια του λαού μας αλλά και έχει μια φοβερή επιρροή στους νέους της χώρας μας.  Εμείς οι πολίτες ζητάμε να αφαιρεθεί ο  Justin Bieber από την κοινωνία μας.”

Η onlιne ενέργεια έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 74.000 υπογραφές και στόχος της είναι να ξεπεράσει τις 100.000 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι Bieber είναι Καναδός και μπορεί να μείνει στις ΗΠΑ, λόγω της «O-1 visa», (*δεν είναι πράσινη κάρτα το συγκεκριμένο)έγγραφο που χορηγείται σε καλλιτέχνες ή αθλητές που εργάζονται στις ΗΠΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας