Σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ανεπανάληπτο Δημήτρη Μητροπάνο συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Πέγκυ Ζήνα και η Μελίνα Ασλανίδου συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους και συγκινήθηκαν με τις αναμνήσεις.

Με ένα αφιέρωμα στο μοναδικό και αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, σε νέα τηλεοπτική συχνότητα.

Αγαπημένοι φίλοι του σπουδαίου καλλιτέχνη, ο μαέστρος του, η ορχήστρα του, προσωπικοί του φίλοι που ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του, θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν και τραγούδησαν.

Το μικρόφωνο παρέλαβαν επίσης, εκτός από την Πέγκυ Ζήνα και τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας και η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Έκπληξη ήταν η είσοδος του Στέφανου Κορκολή σε μια μαγική στιγμή σύμπραξης με το μοναδικό κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη, το σαξοφωνίστα του και το ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση στα πολυαγαπημένα τραγούδια «Θες», «Κάποιες Φορές» και «Σβήσε Το Φεγγάρι».

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν τα ντουέτα του Δημήτρη Μπάση με τη Μελίνα Ασλανίδου, του Λάκη Παπαδόπουλο με τον Δημήτρη Μπάση και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Καλεσμένοι ήταν επίσης ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λένα Αρώνη και πολλοί ακόμη νέοι ηθοποιοί.

Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά το «Ζεϊμπέκικο του Αρχαγγέλλου»:

«Εγώ Γιορτάζω Όταν Πονάω»:

«Άκου»:

Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει τις «Θάλασσες»:

Επιπλέον μοιράστηκε τα «Δίδυμα Φεγγάρια» με τον Δημήτρη Μπάση:

 

Αφήστε το σχόλιό σας