Η Πέγκυ Ζήνα και ο Δήμος Αναστασιάδης βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές παραστάσεις στην Πύλη Αξιού, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των εμφανίσεών τους στο «ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178».

Το πολυαναμενόμενο σχήμα του χειμώνα έδωσε μία γεύση στο κοινό της πόλης για το τι πρόκειται να παρακολουθούμε στην Αθήνα από τις 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο κόσμος έδωσε το στίγμα της επιτυχίας της συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών γεμίζοντας την Πύλη Αξιού χθες (28/09) στην πρώτη από τις δύο βραδιές, με τη συνέχεια απόψε να αναμένεται στους ίδιους ρυθμούς.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα νέα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνας, όπως το «Μείνε εδώ μαζί μου», η δυναμική σκηνική παρουσία του Δήμου Αναστασιάδη, αλλά η κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή ερμηνεύοντας παλιές αγαπημένες επιτυχίες της Πέγκυς.

Το νέο ντουέτο των δύο καλλιτεχνών με τίτλο «Διαίσθηση» δεν ακούστηκε χθες το βράδυ στην Πύλη Αξιού και ούτε απόψε πρόκειται να ακουστεί, όμως από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα θα ακούγεται συνεχώς στο «ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178»!

Στη Θεσσαλονίκη στο πλάι της Πέγκυς και του Δήμου ταξίδεψαν επίσης και ο Λούκας Γιώρκας με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.


Απόψε Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου είναι η δεύτερη και τελευταία εμφάνισή τους στη συμπρωτεύουσα, ενώ όπως προαναφέραμε από την ερχόμενη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα σχήματα του χειμώνα, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης και οι Λούκας Γιώρκας, Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και στο «ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178».

Αφήστε το σχόλιό σας