Το «ZEZE» θεωρείται επανεκκίνηση της καριέρας του Kodak Black.

Ο αμφιλεγόμενος 21χρονος ράπερ Κodak Black επιστρέφει με το νέο single «ZEZE», σε συνεργασία με δύο μεγαθήρια της rap μουσικής, τον Travis Scott και τον Offset των Migos.

Το τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music, βρίσκεται ήδη στο Νο. 4 του ελληνικού Spotify και έχει ανέβει στο Νο. 6 του παγκόσμιου chart chart.

Ο νεαρός ράπερ με τις μεγάλες επιτυχίες και τους διάσημους υποστηρικτές, όπως ο Drake και ο French Montana, έχει και άλλους τόσους ορκισμένους εχθρούς, όπως ο Lil Uzi Vert.

Πρόσφατα, ο Kodak Black συμμετείχε μαζί με τον Bruno Mars στο τραγούδι «Wake Up In The Sky» του Gucci Mane.

Το «ZEZE» θεωρείται η επανεκκίνηση της καριέρας του μετά την τελευταία επίσκεψή του σε σωφρονιστικό ίδρυμα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου κατάφερε να πάρει και το απολυτήριο Λυκείου με μία μικρή καθυστέρηση.

Ο Kodak Black γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1997 στο Pompano Beach της Φλόριντα, όπου μεγάλωσε. Το πραγματικό του όνομα ήταν Dieuson Octave και το άλλαξε φέτος σε Bill K. Kapri. Οι γονείς του ήταν μετανάστες από την Αϊτή και μεγάλωσε με τη μητέρα του στο «Golden Acres», ένα δημόσιο σχέδιο στέγασης στο Pompano Beach.

Ο Kodak Black άρχισε να άρχισε να ασχολείται με τη rap μουσική από το δημοτικό και μετά το σχολείο πήγαινε να ηχογραφήσει μουσική.

 

Αφήστε το σχόλιό σας