Αυθόρμητες απαντήσεις σε παράξενες ερωτήσεις. Η Ζέτα Μακρυπούλια σίγουρα δεν ήξερε πού έμπλεκε όταν κάθισε στο «Πουφ».

Η Ζέτα Μακρυπούλια εγκαινιάζει τη δεύτερη σεζόν του «Πουφ» με μα ανακοίνωση που θα συζητηθεί.

Τι έπαθε και μιλάει μωρουδίστικα(!) και αμέσως μετά γελάει υστερικά; Ποιος ηθοποιός την αποκαλεί «ηλίθια» όταν του μιλάει για πλατυποδία και για ταινίες του Γκουσκούνη; Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη προσπαθεί να τραγουδήσει ραπάροντας;

Bonus: Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοινώνει μέσω Instagram την κάθοδό της στην πολιτική.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πεντάμορφη και -το περιμένατε;- πάρα πολύ αστεία καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο για τη δεύτερη σεζόν του «Πουφ», που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα!

Η ανατρεπτική viral εκπομπή που αγαπήσατε, ανεβαίνει ξανά από αυτή και κάθε Παρασκευή στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube.

Σε ένα μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια φανερώνει ακομπλεξάριστα τον πιο αστείο εαυτό της, αποκαλύπτοντας στον Διονύση Ατζαράκη τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, ποια είναι τα τρία πιο αγαπημένα της τραγούδια (spoiler: δεν περιέχει Χατζηγιάννη) και ότι ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική για να αλλάξει… τον κόσμο.

Επίσης κάνει μία τηλεφωνική φάρσα στο γνωστό φίλο της και ηθοποιό Θανάση Αλευρά και εκείνος την αποκαλεί… «ηλίθια», on air φυσικά.

Το «Πουφ» είναι μια νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά! Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό άτομο «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας