Οι Zero10 Records & Recharged Music ενώνουν τις δυνάμεις τους για το τέλειο… «έγκλημα» στην ευρύτερη House και EDM σκηνή, την πιο οργανωμένη προβολή της που έχει υπάρχει στην Ελλάδα!

Zero10 Records and Recharged Music.

Η δισκογραφική εταιρεία Zero10 Records έχοντας καταφέρει να κάνει τον τελευταίο χρόνο τεράστια άλματα αλλά και σπουδαία κατορθώματα για την House – Deep House μουσική στην Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί ως η νούμερο 1 ανερχόμενη και εξελισσόμενη δισκογραφική εταιρεία στον χώρο αυτό.

Τον τελευταίο χρόνο έχοντας πάνω από 4 εκατομμύρια views στο Youtube, μετρώντας πάνω από 50 κυκλοφορίες, έναν πλατινένιο δίσκο για το hit single «On Your Name« των Dino MFU και Slick Beats αλλά και την διοργάνωση με την συνεργασία της Panik Records της σημαντικής για την ηλεκτρονική μουσική παράστασης «In House« που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδος.

Έχοντας ένα παντοδύναμο roster από κορυφαίους DJ και παραγωγούς η Zero10 Records είναι μία ασταμάτητη μηχανή που δουλεύει για την House – Deep House.

Πάντα θετικοί προς συνεργασίες η Zero10 Records πάει ένα βήμα παραπάνω με το λειτουργικό πάντρεμα – «συγχώνευση» της Recharged Music, ένα νέο πολλά υποσχόμενο label που κινείται γύρω απ’ την Tribal – EDM μουσική έχοντας τρομερή προοπτική ανάπτυξης στο χώρο αυτό.

Η Recharged Music αποτελείται από τον διευθύνων σύμβουλο Agent Greg (Γρηγόρης Χρηστάκος) και καλλιτέχνες όπως Argento και Sean Angel.

Η Recharged Music με συμπαίκτη την Zero10 Records φαίνεται να είναι το τέλειο «έγκλημα» για την πιο οργανωμένη προβολή που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα, πάντα μιλώντας για τον χώρο της House, Deep House – Tribal, EDM μουσικής.

Η πρώτη συνεργασία έρχεται με την κυκλοφορία του Issy από Slick Beats με τίτλο «Burduga» στις 6 Μαϊου.

Αφήστε το σχόλιό σας