Ο Zedd αφήνει για λίγο στην άκρη τον κλασικό EDM ήχο του.

Ο βραβευμένος με Grammy συνθέτης, DJ και παραγωγός Zedd μοιράζεται ένα νέο βίντεο όπου παρουσιάζει την αρχική του σύνθεση που εμπνεύστηκε από το «One Strange Rock» του National Geographic.

Η σειρά αναφέρει την εκπληκτική ιστορία της Γης από την οπτική των μοναδικών ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τον πλανήτη: Των αστροναυτών.

Σε σκηνοθεσία των The Edwards Brothers και παραγωγή του Evolve Studio, το βίντεο δείχνει τον Zedd σε ένα μεγάλο πιάνο στη μέση μίας σκοτεινής σπηλιάς που ζωντανεύει. Η παρουσίαση βασίζεται στις εικόνες του «One Strange Rock» που εμφανίζονται στην οθόνη. Η αρχική σύνθεση δημιουργήθηκε για μία ψηφιακή σειρά εμπνευσμένη από μία μυριάδα γήινων θεμάτων που παρουσιάζονται στα προγράμματα του National Geographic.

Το βίντεο είναι το τέταρτο και τελευταίο στη σειρά ταινιών που κυκλοφόρησε το National Geographic. Η πρώτη ταινία, «Love Letter to Earth»», αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη  σύνθεση σε ένα βίντεο που περιέχει απίστευτο υλικό από το «One Strange Rock».

Η δεύτερη ταινία, «The Inspiration Pt. 1 ft. Ζedd», καταγράφει τη συζήτηση του Zedd με τον πρώην αστροναύτη Leland Melvin, η οποία τροφοδότησε τη δημιουργική έμπνευση του DJ – παραγωγού. Στη συνέχεια, η τρίτη ταινία «In The Studio Pt. 2 ft. Ζedd» φέρνει τους θεατές μέσα στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ο Zedd συνθέτει και αναπτύσσει το κομμάτι.

Στο βίντεο του «One Strange Rock», ο Zedd μοιράζεται τη δημιουργική διαδικασία και τις τεχνικές που ακολουθεί, προσθέτοντας περισσότερα όργανα, όπως μία ενορχήστρωση από το φίλο του και φημισμένο συνθέτη Brian Tyler («Avengers: Age of Ultron», «Furious 7», «Iron Man 3»). Και τα τέσσερα φιλμ υπάρχουν στη σελίδα YouTube του National Geographic.

Η πρωτότυπη σύνθεση του Zedd είναι εμπνευσμένη από το «One Strange Rock» του National Geographic, μία σειρά 10 εκπομπών με παρουσιαστή τον Will Smith, σκηνοθέτη το βραβευμένο Darren Aronofsky και παραγωγό την Jane Root.

Το μουσικό θέμα συνέθεσε ο Daniel Pemberton.

Το τελευταίο single του Zedd, το «The Middle» με τη Maren Morris και τους Gray, συνεχίζει να κατέχει το Νο1 στο ραδιοφωνικό Top 40 των ΗΠΑ για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας