Το όνειρο πολλών θα γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Zedd.

Τυχαία ή όχι, το iHeartRadio κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι είναι καθ’ οδόν μία συνεργασία μεταξύ του Zedd και του Shawn Mendes.

Η πλατφόρμα ρώτησε τον 28χρονο παραγωγό μέσω του λογαριασμού της στο Twitter εάν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον το μεγάλο όνειρο του κοινού, μία δισκογραφική συνύπαρξη με τον Καναδό pop star.

Ο Zedd ανταποκρίθηκε άμεσα και η απάντηση που έδωσε ήταν αν μη τι άλλο αναπάντεχη: «Θα την έχετε», έγραψε για τη συνεργασία με τον Shawn Mendes.

Παρόλο που υπάρχει ένας τόνος μυστηρίου, δεν παύει να αποτελεί μία επίσημη επιβεβαίωση από τα πιο αρμόδια χείλη.

Στο ίδιο κλίμα, η επιβεβαίωση αρκεί για να σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών, χωρίς να είναι γνωστές οι λεπτομέρειες, όπως ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Shawn Mendes κυκλοφόρησε τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο του στις 25 Μαΐου, είκοσι μήνες μετά το διπλά πλατινένιο «Illuminate».

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το νέο άλμπουμ του 19χρονου τραγουδιστή οδεύει κατευθείαν για πανηγυρικό ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200».

Από την άλλη πλευρά, ο Zedd έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα τραγούδι εντός του 2018. Είναι το «The Middle» σε συνεργασία με το δίδυμο των Grey και με τη φωνή της νεαρής country τραγουδίστριας Maren Morris.

Το «The Middle» έχει ανέβει έως στο Νο5 του «Billboard Hot 100» και έχει εμφανιστεί στο Top 20 σε σχεδόν 40 διαφορετικά charts ανά τον πλανήτη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας