Το «Happy Now» του Zedd με την Elley Duhé ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη.

O DJ και μουσικός παραγωγός Zedd κυκλοφορεί το νέο single «Happy Now» με τη φωνή της Elley Duhé, μέσω της Interscope Records / Universal Music.

Το τραγούδι έκανε αποκλειστική παγκόσμια πρεμιέρα στο «Beats 1» του Zane Lowe στο Apple Music και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο «Ζedd In The Park», ένα ολοήμερο πανηγυρικό φεστιβάλ στο «Los Angeles State Historic Park».

«To “Happy Now” είναι το τραγούδι με τον πιο φυσικό ήχο που έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Η πλειοψηφία όσων ακούσατε ηχογραφήθηκε χρησιμοποιώντας πραγματικά όργανα, πολλά πιάνα και πολλές κιθάρες», εξηγεί ο Zedd.

«Στιχουργικά, είναι ένα τραγούδι που είναι συγχρόνως χαρούμενο και λυπηρό ταυτόχρονα, ενώ μουσικά, είναι ένα τραγούδι που μάλλον κλίνει προς μία πιο ευτυχισμένη, ηλιόλουστη πλευρά. Ελπίζω να απολαύσετε το “Happy Now”», προσθέτει.

Η 26χρονη Αμερικανίδα Elley Duhé συμπληρώνει: «Για εμένα, το “Happy Now” είναι κάτι περισσότερο από ένα τραγούδι. Είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου, η χρυσή ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τους μεγαλύτερους DJ / παραγωγούς της εποχής μας.»

«Όταν είσαι σε θέση να συναντηθείς με παντελώς ξένους να κάνετε κάτι όμορφο, να τραγουδήσετε κάτι ουσιαστικό, να μοιραστεί κάτι ξεχωριστό, αυτό είναι το “Happy Now”. Σας ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχατε στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού και που με αφήσατε να γίνω μέρος του κόσμου σας», σχολιάζει η Elley.

Το «Happy Now» διαδέχεται την τεράστια επιτυχία «The Middle» του Zedd με τη Maren Morris και τους Grey, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς και έχει αρχίσει να αποκτά παρουσία και στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Το «The Middle» κατείχε την πρώτη θέση στο «Top 40 Radio» των ΗΠΑ για εφτά εβδομάδες, ήταν Νο1 στο «Hot AC Radio» για πέντε εβδομάδες και διένυσε 23 εβδομάδες στο «Billboard Hot 100».

Στις ψηφιακές πλατφόρμες, το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 800 εκατομμύρια streams.

Το «The Middle» ήρθε μετά από άλλη μία τεράστια επιτυχία του Zedd, το «Stay» με την Alessia Cara, που παρέμεινε για έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του «Top 40 Radio» και χάρισε στον 28χρονο DJ και μουσικό παραγωγό το δεύτερό του βραβείο Grammy.

 

Αφήστε το σχόλιό σας