Ένα άλμπουμ γεμάτο εσωτερικές σκέψεις και μελαγχολική chanson μουσική.

Η Zaz παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Effet Miroir», που κυκλοφορεί από την Play On και τη Warner Music France.

Μετά από μια σειρά γαλλικών και γερμανικών Grammys, 4 εκατομμύρια πωλήσεις, 500 συναυλίες σε πέντε ηπείρους και συνεργασίες με μεγαθήρια όπως ο Quincy Jones και ο Charles Aznavour, η Zaz επιστρέφει με μια συλλογή νέων τραγουδιών με στοιχεία chanson, pop, salsa, rock και ήχων της Νότιας Αμερικής.

Η Zaz περιγράφει το άλμπουμ «Effet Miroir», που ηχογραφήθηκε στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Μόντρεαλ, ως «την έκφραση όλων των ανθρώπων και των ειδών μουσικής που γνώρισα από κοντά στην διάρκεια των περιοδειών μου.»

Ακούστε το single «Qué Vendrá»

«Το να αποδεχόμαστε όλες τις πλευρές μας, με όλα τα παράδοξα τους, είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να γεφυρώνουμε τις εσωτερικές μας αντιθέσεις», τονίζει.

Η Zaz (Isabelle Geffroy) έγινε κομμάτι της ζωής μας με την επιτυχία «Je Veux» (2010) και από τότε η ιδιαίτερη φωνή της έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ιαπωνία και τον Καναδά.

Ο Quincy Jones έχει πει για εκείνη ότι «έχει πραγματική χροιά blues η φωνή της, τόσο που θα ορκιζόταν κανείς ότι προέρχεται από ghetto» και ο Charles Aznavour «ό,τι και να τραγουδήσει, μιλάει απευθείας στην ψυχή σου».

 

Αφήστε το σχόλιό σας