Ο ZAYN φορά τη μάσκα του υπερήρωα και παλεύει με τους εγκληματίες.

Το video clip του ZAYN για το «Sour Diesel» κυκλοφορεί επίσημα εννέα ολόκληρους μήνες μετά την πρεμιέρα του.

Το τραγούδι ήταν ένας από τους προπομπούς του διπλού άλμπουμ «Icarus Falls» του ZAYN, το οποίο κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο από την RCA Records / Sony Music περιέχοντας 27 τραγούδια.

Το «Sour Diesel» είναι μία rock δημιουργία με funky πινελιές. Ο Βρετανός τραγουδιστής έχει συνυπογράψει το τραγούδι με τον Malay, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο άλμπουμ «Mind Of Mine» (2016), και με τον Rob Cavallo. Οι Malay και Rob Cavallo επιμελήθηκαν και την παραγωγή του τραγουδιού.

Το video clip του «Sour Diesel» είχε κάνει πρεμιέρα στο Apple Music όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι, τον Ιούλιο του 2018, και μέχρι σήμερα παρέμενε αποκλειστικά διαθέσιμο στη γνωστή πλατφόρμα.

Ο ZAYN εμπνεύστηκε το σενάριο και ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενός υπερήρωα που έρχεται αντιμέτωπος με απροσδόκητες ανατροπές σε μία ιστορία γεμάτη δράση και κίνδυνο.

Μία εγκληματική ομάδα έχει κλέψει ένα σπάνιο πολύτιμο λίθο και έχει σκοτώσει τον κάτοχό του. Το πρώην μέλος των One Direction φορά τη στολή και τη μάσκα του υπερήρωα και αποφασίζει να αποκαταστήσει την τάξη.

Ο ZAYN παλεύει σκληρά με τους εγκληματίες, αντεπεξέρχεται από ιδιαίτερες προκλήσεις και συγκρούεται κατά μέτωπο με τον αρχηγό τους, με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη.

Όταν η μάχη έμοιαζε χαμένη, η απρόσμενη εμφάνιση μίας μυστηριώδους γυναίκας αποδεικνύεται καθοριστική για να σωθεί η ζωή του πρωταγωνιστή και να αλλάξουν οι ισορροπίες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας