Για τις δυσκολίες που βιώνει με το άγχος ανοίχτηκε ο ZAYN, ελπίζοντας ότι θα τα λύσει για να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ.

Ο ZAYN ανοίγεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το άγχος και με θέματα κοινωνικότητας και λέει ότι δε θέλει να μοιάζει «με αλαζονικό άτομο».

Πριν μερικές ημέρες, ο Βρετανός τραγουδιστής φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύντροφό του, το μοντέλο Gigi Hadid για χάρη της «Vogue» σε μία συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις και ανάγκασε το περιοδικό να απολογηθεί.

Στο περιθώριο, ο ZAYN μίλησε μόνος του στην κάμερα και ήταν πολύ ανοιχτός για τα προβλήματα που έχει με το άγχος, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε μάχη με την κατάστασή του.

«Πάντα αισθάνομαι ότι προσπαθώ να βρω τα σωστά ερωτήματα γύρω από ορισμένα θέματα», τόνισε. «Προσωπικά, δε θέλω να μοιάζω με ένα αλαζονικό άτομο που παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά. Δεν προσπαθώ πάντα να είμαι πρόθυμος ή να πω κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο, αισθάνομαι σαν να είμαι μία φωνή ανάμεσα σε εκατομμύρια.»

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του κόσμου και έχει σχέση με το supermodel Gigi Hadid, έχει επίσης δυσκολίες και στην κοινωνικότητα.

Ελπίζει να επιλύσει όλα αυτά τα θέματα για να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του:

«Δεν είμαι πολύ εξωστρεφής κοινωνικός άνθρωπος όταν πρόκειται για μεγάλη ομάδα ανθρώπων», εξήγησε. «Όταν κυκλοφορήσω το δεύτερο άλμπουμ μου, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να με βλέπουν λίγο περισσότερο. Είμαι ενθουσιασμένος για το πρόκειται να σκεφτούν και νομίζω ότι ήταν ένας χρόνος που έχω δείξει σωστά το πρόσωπό μου και τις στάσεις μου.»

Το άγχος του είναι τόσο ορατό που οδήγησε την τελευταία στιγμή στην ακύρωση μίας εκπομπής στο «Capital FM Summertime Ball» πέρυσι. «Δυστυχώς, το άγχος μου που με στοιχειώνει τους τελευταίους μήνες γύρω από τις ζωντανές εμφανίσεις μου, με έχει καταβάλει», έγραψε εκείνη την εποχή.

Δείτε επίσης: Η «Vogue» απολογείται
για τη φωτογράφηση του ZAYN και της Gigi Hadid

Zayn Malik - Gigi Hadid - Vogue - August 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας