Η εκτέλεση του «Me, Myself and I» είναι ένα δώρο του Zayn ενόψει του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ του. 

Ο Zayn μας ενημερώνει για πρώτη φορά ότι το νέο άλμπουμ είναι καθ’ οδόν και επιχειρεί να μετριάσει την ανυπομονησία με μία δική του εκτέλεση στην επιτυχία «Me, Myself and I» της Beyoncé.

Το «Me, Myself and I» περιλαμβανόταν στον πρώτο προσωπικό δίσκο της Beyoncé, το «Dangerously In Love» που κυκλοφόρησε το 2003.

Το τραγούδι ήταν υποψήφιο για το βραβείο Grammy της «Καλύτερης Γυναικείας R&B Vocal Ερμηνείας». Για το ίδιο βραβείο προτάθηκε το 2009 η ζωντανή ηχογράφηση του «Me, Myself and I» από το «The Beyoncé Experience Live!».

Το τραγούδι χάρισε επίσης στην «Queen Bey» τον τίτλο της τραγουδοποιού της χρονιάς στα «Pop Music Awards» του οργανισμού διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων ASCAP.

Η εκτέλεση του Zayn έρχεται ως ένα μικρό δείγμα από το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του, για το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει.

Δύο χρόνια και τρεις μήνες μετά το «Mind Of Mine», ο Βρετανός τραγουδιστής έχει συμπληρώσει το παζλ της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς του με τρία τραγούδια.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία γνώρισε σαφέστατα η σύμπραξη του Zayn με τη Sia στο «Dusk Till Dawn», το video clip του οποίου έχει προβληθεί 953 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι αγαπήθηκε και στην Ελλάδα, ανεβαίνοντας έως τη δεύτερη θέση του διεθνούς airplay chart.

Στη συνέχεια ο Zayn παρουσίασε τα δύο νέα singles «Let Me» και «Entertainer», ενώ στα video clip τους είδαμε να συνεχίζεται η ιστορία του «Dusk Till Dawn», η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας