Ο Zayn Malik δίνει συνέντευξη στο Billboard και όπως είναι φυσικό μιλάει ξανά για τους One Direction: «Δεν ήμασταν ελεύθεροι. Αλλά τώρα δε θα με λογοκρίνω πια»

Όλοι θυμόμαστε όταν ο Zayn Malik, άφησε τους One Direction. Για τους fan ήταν ένα σοκ, αλλά τότε οι Zayn, Harry, Liam, Niall και Louis διαβεβαίωναν πως εξακολουθούν να παραμένουν «φίλοι για πάντα». Προφανώς τα πράγματα δεν είναι έτσι και το λέει ο πρώην τραγουδιστής των One direcion στη πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard.

«Η αλήθεια είναι και μερικές φορές πιστεύεις πραγματικά αυτό που σου λένε, αλλά μετά τα πράγματα μπορεί να πάνε διαφορετικά – εξομολογήθηκε και παραδέχτηκε πως δεν ξέρει αν μεταξύ των πέντε υπάρχει μια πραγματική φιλία ζωής – Ήθελα πραγματικά να διατηρήσω επαφές με όλους, αλλά υποθέτω πως μερικά τηλέφωνα έχουν αλλάξει και εγώ δεν δέχομαι τηλέφωνα από ένα σωρό άτομα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με μερικούς και σε μερικές περιπτώσεις δεν έλαβα απάντηση. Μερικά άτομα έχουν το πρόβλημα της υπερηφάνειας, αλλά είναι πράγματα που έχω ξεπεράσει.»

Ο Zayn σχολίασε επίσης το νέο άλμπουμ των 1D, «Made In The AM». «Θα είμαι ειλικρινής – είπε – όταν άκουσα το πρώτο single σκέφτηκα ότι ήταν αρκετά δροσερό. Τότε άκουσα το δεύτερο και… καλά, ομολογώ ότι δεν αγόρασα το άλμπουμ».

Ωχ!

Ο τραγουδιστής είπε ότι ήταν καλά με τους One Direction και πως απόλαυσε αυτή την ωραία εμπειρία. Το πρόβλημα, παραδέχτηκε, είναι ότι πάντα ένιωθε εκτός θέσης. Και πολύ περιορισμένος.

«Δεν μπορούσαμε να πούμε ορισμένα πράγματα, να χρησιμοποιούμε μερικές λέξεις στα τραγούδια. Σκέφτηκα: αν οι fan ήξεραν πως δουλεύουμε, τι θα σκέφτονταν; Ο κόσμος είναι πιο έξυπνος από όσο νομίζεις. Ο κόσμος έχει ανάγκη ν’ ακούσει πράγματα αληθινά, πραγματικά».

Τώρα Zayn είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνει με τη νέα του μουσική και διαβεβαιώνει «δεν θα λογοκρίνω πλέον τον εαυτό μου».

Τι θα σκεφτούν άραγε οι άλλοι 1Dγι’ αυτή  τη συνέντευξη;

Αφήστε το σχόλιό σας