Το νέο τραγούδι του ZAYN αφορά την Gigi Hadid, καθώς είχε γραφτεί πριν δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ο ZAYN ήθελε να μείνει για πάντα με την Gigi Hadid.

Ο 25χρονος τραγουδιστής είπε ότι ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένος» που τηλεφώνησε στην εκπομπή «Air With Ryan Seacrest» την Παρασκευή (13/04), για να προωθήσει το νέο του single, «Let Me». Ανέφερε ότι έγραψε το τραγούδι «περίπου πριν από επτά ή οκτώ μήνες», επιβεβαιώνοντας ότι αφορά το 22χρονο μοντέλο.

Όταν έγραψε το «Let», ο ZAYN είπε: «Ήμουν ερωτευμένος – και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά προφανές. Προσπάθησα να ερωτευτώ κάποια για το υπόλοιπο της ζωής μου και το υπόλοιπο της δικής της, όπως όλοι κάνουμε. Τα πράγματα αλλάζουν και προχωράμε στη ζωή. Οι καιροί αλλάζουν, αλλά αυτό σκεφτόμουν όταν το έγραψα (το τραγούδι).»

Η Gigi Hadid ήταν η μούσα του ZAYN και το πρώην μέλος των One Direction δεν το μετανιώνει, παρόλο που χώρισαν το Μάρτιο, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

«Μοιραστήκαμε εμπειρίες ώστε να έχουμε αναμνήσεις, ιστορίες και πράγματα για να γράψουμε, να μελετήσουμε και να σκεφτούμε», είπε. «Μπορείς πραγματικά να βάλεις την εμπειρία σου σε κάτι που θα έπρεπε να το θυμάσαι για πάντα.»

Το δεύτερο άλμπουμ του ZAYN, που ακολουθεί το «Mind of Mine» του 2016, δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας ή τίτλο. Αλλά να είστε σίγουροι ότι ο τραγουδιστής έχει πολλούς άσους στο μανίκι του.

«Έρχεται σύντομα περισσότερη μουσική… Έχω κάνει ένα ιδιαίτερο πράγμα με τα βίντεο. Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος το είδε, αλλά το “Let Me” στην πραγματικότητα συνεχίζει το “Dusk Till Dawn”», σχολίασε.

«Θα υπάρξει ολόκληρη συνέχεια, σαν ένα video project. Θα το κάνω αυτό, θα βγουν όλα τα singles και βλέποντας πώς ταιριάζει χρονικά, μετά θα κυκλοφορήσουμε το άλμπουμ», πληροφόρησε.

«Δουλεύω το άλμπουμ για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, έγραψα τα πάντα μόνος μου. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πρόβες για την περιοδεία μου», είπε στον Ryan Seacrest, προσθέτοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τελικά θα βγω έξω και θα τραγουδήσω στη σκηνή. Θα είναι πραγματικά cool.»

Αφήστε το σχόλιό σας