Τα όρια και τις διακρίσεις των φύλων στη μόδα καταργούν ο Zayn και η Gigi Hadid με μία κοινή φωτογράφηση ως ζευγάρι στο «Vogue».

Ο Zayn και η σύντροφός του, το μοντέλο Gigi Hadid, φωτογραφήθηκαν για χάρη του εξώφυλλου στη βρετανική έκδοση του περιοδικού «Vogue», εν όψει του τεύχους Αυγούστου.

Η ιδέα της φωτογράφησης κινείται γύρω από το πλαίσιο του ενδυματολογικού στιλ «ρευστού φύλου», όπου τα ίδια ρούχα είναι δυνατόν να φορεθούν τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες.

«Παίρνω πάντα τα πράγματα από την ντουλάπα σου», είπε ο Βρετανός τραγουδιστής στην Αμερικανίδα καλλονή. «Υπάρχει ένα πουκάμισο που μου αρέσει. Και τι θα γίνει αν φτιάχτηκε για ένα κορίτσι;»

Η Gigi Hadid συμφωνεί: «Εντελώς. Δεν είναι θέμα φύλου. Αφορά τα μεγέθη. Και ό,τι φαίνεται καλό πάνω σου εκείνη την ημέρα. Και ούτως ή άλλως, είναι διασκεδαστικό να το δοκιμάσεις.», είπε.

Ο Zayn πρόσθεσε ότι το στιλ είναι θέμα προσωπικότητας: «Με τα κοινωνικά δίκτυα ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός», τονίζει το πρώην μέλος των One Direction. «Μπορεί να φανεί ότι όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα. Το φύλο, όποιοι και αν είναι, θέλει να το φτιάξεις με το δικό σου στυλ, θέλεις να νιώσεις διαφορετικά», συνέχισε.

Στο φακό πόζαρε επίσης, ακολουθώντας το concept, ο μικρότερος αδελφός της Gigi και της Bella Hadid, ο 18χρονος Anwar.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας