Αρκετά ενδιαφέροντα σημεία περιείχαν οι δηλώσεις του ZAYN για τους One Direction και τους πρώην συνεργάτες του.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του «Dusk Till Dawn», σε συνεργασία με τη Sia, o ZAYN μίλησε στο «Us Weekly» στο περιθώριο ενός πάρτι που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη.

Ο 24χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με το 22χρονο μοντέλο Gigi Hadid, στην αποχώρησή του από τους One Direction και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το άγχος.

Πώς χειρίζονται ο ZAYN και η Gigi Hadid τη σχέση τους με τους «προβολείς» της δημοσιότητας στραμμένους επάνω τους;

«Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε πάρα πολύ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πολύ απασχολημένοι με τις ζωές άλλων ανθρώπων. Απλώς επικεντρώνομαι στη σχέση μου και προσπαθώ να κάνω το σωστό για το κορίτσι μου και το κάνει για εμένα και ελπίζουμε για το καλύτερο, όπως όλοι κάνουμε!»

Πώς είναι ένα τυπικό ραντεβού τους;

«Και οι δύο μαγειρεύουμε, θέλουμε να φτιάχνουμε γεύματα ο ένας για τον άλλον. Κάνω κοτόπουλο και γλυκιά πίτα καλαμποκιού. Της αρέσει.»

Ο ZAYN δημοσιοποίησε πέρυσι την πάλη του με το άγχος. Χαίρεται που ανοίχθηκε για το συγκεκριμένο θέμα;

«Ναι, εκατό τοις εκατό. Οι άνθρωποι έχουν μια καλύτερη προοπτική για το από πού έρχομαι και ότι δεν ήμουν αχάριστος ή ότι αγνοούσα τις ευκαιρίες που ήταν μπροστά μου. Απλά αγωνιζόμουν να μπορώ να είμαι πραγματικά εκεί. Χαίρομαι που το έβγαλα από μέσα μου. Έπρεπε να ξεκαθαρίσω την ατμόσφαιρα.»

Κρατάει ακόμα επαφή με τα αγόρια των One Direction;

«»Είμαστε σε επαφή. Όλα είναι σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν είναι με τον τρόπο που ήταν, προφανώς, επειδή δαπανούσαμε 24 ώρες την ημέρα στο συγκρότημα και τώρα μεγαλώνουμε ως μεμονωμένοι άνδρες, αλλά εξακολουθούμε να επικοινωνούμε.»

Μιλάει ο ZAYN με τον Harry Styles;

«Για να είμαι ειλικρινής, δε μιλούσα ποτέ πραγματικά με τον Harry ακόμη και όταν ήμουν στο συγκρότημα. Έτσι, δεν περίμενα πραγματικά να έχω μεγάλη σχέση μαζί του.»

Θα εξετάζατε την επανσύνδεση των One Direction;
«Ποιος ξέρει; Το έχω πει πριν: Ποτέ μη λες ποτέ.»

Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος έχουν παιδιά τώρα. Νιώθει πίεση να δεχθεί τις υποχρεώσεις (να γίνει πατέρας);

«Δε νομίζω ότι τέτοια πράγματα θα έπρεπε να αποφασίζονται με βάση την αίσθηση της πίεσης. Όταν είναι η σωστή ώρα και τόπος, ελπίζω ότι θα συμβεί. Ποιος ξέρει πότε θα γίνει.»

Το… μωρό του ZAYN είναι το επόμενο άλμπουμ του. Τι πληροφορία μπορεί να μοιραστείτε;

«Έχουμε μερικούς μεγάλους ανθρώπους που δουλεύουν σε υλικό. Υπάρχουν soulful R&B μελωδίες, μερικά pop τραγούδια. Είναι μία εξέλιξη. Η γραφή μου ωριμάζει και νιώθω σαν να έχω μεγαλώσει. Απλά ήθελα να τα βάλω όλα αυτά στο άλμπουμ και να δώσω στον κόσμο νέα μουσική.»

Δείτε επίσης: Η συνάντηση του ZAYN με τη Sia
στο «Dusk Till Dawn» έφτασε με ένα συναρπαστικό video clip

ZAYN ft Sia - Dusk Till Dawn (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας