Ένα αινιγματικό teaser έκρυψε ο ZAYN στο ευχαριστήριο μήνυμα για τη βράβευσή του στα MTV VMA 2017.

Ο ZAYN και η Taylor Swift κέρδισαν το βραβείο καλύτερης συνεργασίας για το «I Don’t Wanna Live Forever» στα MTV Video Music Awards 2017, όμως κανένας από τους δύο δεν παρέστη για να το παραλάβει.

Απεναντίας, στη σκηνή ανέβηκε για λογαριασμό τους ο Jack Antonoff, που συνυπογράφει και έχει κάνει την παραγωγή στο τραγούδι από το soundtrack του «Fifty Shades Darker«.

Το γεγονός ότι ο ZAYN δεν έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής, δε σήμαινε ότι δεν ήταν ευγνώμων. Στην πράξη, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter με το οποίο ευχαρίστησε το κοινό.

Και, προς έκπληξη όλων, είχε κρύψει μέσα ένα… teaser.

«Σε ευχαριστώ MTV. Σας ευχαριστώ VMAs. Σε ευχαριστώ Taylor. Σε ευχαριστώ Zquad.» Αυτές οι λέξεις αναβοσβήνουν σε ένα μαύρο φόντο, καθώς ακούγεται ένα χτύπημα από ρολόι ή από βόμβα.

Επιπλέον στο ίδιο βίντεο, ο ZAYN κάθεται ήρεμα σε ένα γραφείο και όταν ανοίγει μία βαλίτσα που έχει μπροστά του, εμφανίζεται στην οθόνη η φράση «έρχεται σύντομα».

Ο ZAYN δουλεύει σκληρά για το διάδοχο του «Mind Of Mine» και μέχρι στιγμής έχει δηλώσει ότι η νέα προσπάθειά του θα είναι πολύ πιο «οργανωμένη».

«Νιώθω σαν να αναπτύσσεται σίγουρα η γραφή μου στα τραγούδια, μόνο επειδή το έκανα τόσο πολύ. Αισθάνομαι ότι τα τραγούδια είναι λίγο πιο οργανωμένα, όπου ένιωθα πριν ότι «Mind Of Mine» ήταν ένας καταιγισμός ιδεών. Γι’ αυτό το αποκάλεσα «Mind Of Mine», επειδή ήταν ιδέες που είχα να βγάλω προς τα έξω.

Αυτό (το άλμπουμ) το έχω σκεφτεί περισσότερο. Είχα περισσότερο χρόνο να επεξεργαστώ τα πάντα και να περάσω από όλα. Είναι μία εξέλιξη», είχε σχολιάσει ο 24χρονος Βρετανός σε συνέντευξή του στο «VMan».

Δείτε επίσης: Η «Vogue» απολογείται
για τη φωτογράφηση του ZAYN και της Gigi Hadid

ZAYN Malik - Gigi Hadid - Vogue - August 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας