Το κοινό έχει μεγαλύτερη αξία για τον Zayn από ό,τι αξίζει μία «ηλίθια διαρροή».

Ο Zayn κυκλοφόρησε το remix που είχε κάνει μαζί με τον August Alsina για το «Don’t Matter» του τελευταίου, ύστερα από τη διαρροή του τραγουδιού στο διαδίκτυο.

Το τραγούδι δεν προοριζόταν να δει το φως τη δημοσιότητα, αλλά τελικά διαδόθηκε χωρίς την επίσημη έγκριση και άδεια. Η αντίδραση του Βρετανού τραγουδιστή ήταν να διαθέσει το τραγούδι δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας του.

Ο Zayn έγραψε σε ένα μήνυμα που κοινοποίησε στο Twitter:

«Αυτό δεν ήταν ένα τραγούδι που σκόπευα να κυκλοφορήσω, αλλά λόγω αντι-επαγγελματισμού διέρρευσε από κάποιον και οι θαυμαστές μου σημαίνουν περισσότερα για εμένα από μία ηλίθια διαρροή. Οπότε εδώ είναι δωρεάν για εσάς να το απολαύσετε, πριν κυκλοφορήσει η μουσική μου.»

Ο 25χρονος Αμερικανός August Alsina απάντησε στο tweet, γράφοντας με τη σειρά του:

«Σου στέλνω άφθονη αγάπη. Είσαι αδελφός, είμαι δικός σου (αδελφός). Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό.»

Τον τελευταίο καιρό, ο Zayn είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από μυστηριώδη βίντεο με αποσπάσματα από το καινούριο υλικό του. Οι αναφορές ότι ανεβάζει στροφές για το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του πλήθυναν, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη μία εξέλιξη.

Επιπλέον, το πρώην μέλος των One Direction έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι για μία επερχόμενη ταινία του Bollywood, γραμμένο στη γλώσσα των Χίντι.

Επί του παρόντος, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη συνάντηση του Zayn με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn», ένα τραγούδι που έχει σκαρφαλώσει έως το Νο2 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Zayn: «Δε μιλάω με κανέναν από τους One Direction»

Zayn Malik - Billboard - Nov 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας