Ο Zayn φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος του «Billboard» και πραγματοποιεί άλλη μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Για τους τελευταίους εννέα μήνες, ο Zayn Malik ζούσε σε δωμάτια με vintage διακόσμηση στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο, ακόμη στην αγροτική Πενσιλβάνια, δημιουργώντας το διάδοχο του πρώτο προσωπικού δίσκου του, «Mind of Mine».

Πριν από εφτά χρόνια, ο Zayn έφυγε στην ηλικία των 17 ετών από μια μικρή πόλη στη Βόρεια Αγγλία και συναντήθηκε με τέσσερα άλλα αγόρια, σχηματίζοντας τους One Direction και τέτοια θύελλα παγκόσμιας εφηβικής μανίας για αγόρια από τη Μεγάλη Βρετανία είχε να εμφανιστεί από την εποχή της «Beatle-mania».

Η εμπειρία δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Έφυγε απότομα από το συγκρότημα το 2015 και ως σόλο καλλιτέχνης πια, είναι αφιερωμένος στην εξυπηρέτηση της δικής του καριέρας.

Zayn Malik - Billboard - Nov 2017 - Hit Channel

«Θέλω όλα τα άτομα να ακούν τη μουσική μου, δε θέλω να προσδιορίζεται από την ηλικία, το χρώμα, τη φυλή, το φύλο, τη σεξουαλικότητα, οτιδήποτε», αναφέρει ο Zayn στο «Billboard».

«Πριν, δεν ήθελα να λαμβάνω υπόψη οτιδήποτε είχε να πει ο καθένας. Τώρα, αισθάνομαι ότι οι απόψεις είναι εκεί προς όφελός μου», σχολιάζει.

Zayn Malik - Billboard - Nov 2017 - Hit Channel

Σύμφωνα με τον Zayn, δεν έχει πλέον καμία επαφή με τους πρώην συναδέλφους του στους One Direction, τον Harry Styles, τον Liam Payne, τον Niall Horan ή τον Louis Tomlinson, οι οποίοι επίσης κυκλοφόρησαν σόλο μουσική εντός του 2017.

Το λέει αυτό χωρίς κακία και εάν ποτέ ένιωθε ανταγωνισμό με την παλιά ομάδα του, σίγουρα δε θα το άφηνε να συμβεί. «Οι σχέσεις μας έχουν αλλάξει σίγουρα από τότε που ήμασταν στην μπάντα μαζί, αλλά νομίζω ότι είναι απλώς η ζωή», λέει.

«Όλοι μεγαλώνουν. Δύο από τα αγόρια έχουν παιδιά τώρα. Αλλά όχι, δε μιλάω σε κανένα από αυτά, πραγματικά», παραδέχεται για ακόμη μία φορά.

Zayn Malik - Billboard - Nov 2017 - Hit Channel

Ο Zayn έχει ξεπεράσει τους πρώην συνεργάτες του στο «Billboard Hot 100», ειδικά αν μετρήσουμε το «I Don’t Wanna Live Forever«, το No2 smash hit για το soundtrack του «Fifty Shades Darker», που ηχογράφησε με την Taylor Swift, έναν άλλο καλλιτέχνη για τον οποίο τρέφει μεγάλο σεβασμό.

Επέλεξε προσωπικά την Taylor Swift, η οποία είναι στενή φίλη με το μοντέλο Gigi Hadid, τη σύντροφό του.

«Δούλεψα μαζί της επειδή ένιωθα ότι ήταν ο σωστός καλλιτέχνης για το τραγούδι», λέει ο Malik.

«Και, φυσικά, είναι επίσης ένας τεράστιος καλλιτέχνης, οπότε αυτό φέρνει τα πλεονεκτήματά του. Αφήνω τους οπαδούς της να γνωρίζουν ότι κάνω αυτό το είδος μουσικής και εκείνη αφήνει τους οπαδούς της να ξέρουν ότι της αρέσει η μουσική μου, δεν υπάρχει καμία αντίθεση, πραγματικά. Σε όλους μπορεί να αρέσει η μουσική όλων.»

Zayn Malik - Billboard - Nov 2017 - Hit Channel

Διαβάστε ακόμα:
Ο ZAYN συνεργάζεται με τη Sia στο «Dusk Till Dawn»

ZAYN ft Sia - Dusk Till Dawn (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας