Η ασιατική καταγωγή του ZAYN, τον οδηγεί κοντά στις ρίζες του για να εξερευνήσει τον κόσμο του Bollywood.

Ο ZAYN έχει έτοιμα καινούρια τραγούδια, αλλά ένα από αυτά δεν αφορούν το δεύτερο άλμπουμ του. Ο νεαρός τραγουδιστής θα στραφεί προς μία νέα κατεύθυνση.

Σε συνέντευξη με το περιοδικό «ELLE» της Ινδίας, ο ΖAYN αποκάλυψε ότι πρόσφατα ηχογράφησε ένα τραγούδι για τις ανάγκες μίας κινηματογραφικής ταινίας του… Bollywood. Αν και δεν είναι σαφές σε ποιο έργο αναφέρθηκε ή πότε θα κάνει πρεμιέρα, το κοινό του 25χρονου έχει ήδη ενθουσιαστεί στο άκουσμα της είδησης.

Ο Noreen Khan, παρουσιαστής στο ασιατικό δίκτυο του «BBC», έγραψε ένα άρθρο που έδωσε τροφή για συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα: «Ο Malik έχει ηχογραφήσει πρόσφατα ένα τραγούδι για μία ταινία του Bollywood», επιβεβαίωσε και μετέφερε τις δηλώσεις του ZAYN.

«Είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που θα τραγουδήσω ολόκληρο στα Χίντι, οπότε θα είναι cool να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκριση», έχει σχολιάσει το πρώην μέλος των One Direction.

Ο ZAYN παραδέχεται στη συνέντευξη με την ινδική έκδοση του «ELLE» ότι είναι θαυμαστής του Bollywood σε όλη τη ζωή του και πως μεγάλωσε παρακολουθώντας έργα του είδους.

«Πριν ακόμη αρχίσω να θυμάμαι, οι ταινίες του είδους έπαιζαν στην τηλεόραση. Το Bollywood είναι τόσο άψογο. Εάν έχετε ποτέ την ευκαιρία να δείτε μία ταινία του Bollywood, δείτε το “Devdas”», λέει.

Ο ZAYN επιβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί με τη Nicki Minaj

Zayn Malik - Nicki Minaj - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας