Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασε ο Zayn Malik όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Zayn Malik χρειάστηκε να υποστεί τρεις ώρες… ανάκρισης στο αεροδρόμιο προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Ακόμη και οι διάσημοι καλλιτέχνες δεν μπορούν να γλυτώσουν από τους ελέγχους των Αμερικανών. Ο τραγουδιστής δήλωσε στην «Evening Standard» ότι την πρώτη φορά που ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπρεπε να κρατηθεί στο αεροδρόμιο για τρεις ώρες και να ανακριθεί επειδή το όνομά του – Zayn Malik – κίνησε… υποψίες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η χώρα έχει προληπτική πολιτική ασφαλείας έναντι στην ισλαμική τρομοκρατία. Την εποχή εκείνη, ο Βρετανός (γεννημένος από πατέρα πακιστανικής καταγωγής) ήταν ακόμα μέλος των One Direction και κανένας από τους υπόλοιπους συνεργάτες του δεν είχε υποβληθεί σε τέτοια μεταχείριση.

«Με έψαξαν τρεις φορές πριν φτάσω στο αεροπλάνο. Πρώτα, είπαν ότι ήταν τυχαία έρευνα και τότε είπαν ότι είχε κάτι να κάνει με το όνομά μου. Υπήρχε κάτι στο σύστημά τους. Με κράτησαν τρεις ώρες εκεί, με ρώτησαν για τρελά πράγματα. Ήμουν 17 χρονών, ήταν η πρώτη μου φορά στην Αμερική, κουρασμένος να πετάω, μπερδεμένος. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη φορά.», ανέφερε.

Ο ZΑΥΝ, ωστόσο, δε θύμωσε. Λέει ότι κατανοεί το επίπεδο προσοχής που απαιτείται για τη διατήρηση της ασφάλειας, ειδικά με τα πρόσφατα επεισόδια.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο όφελος στο να θυμώνεις. Είναι κάτι που έρχεται με αυτό το κλίμα. Καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να το κάνουν αυτό. Δεν την ασπάζομαι, αλλά μεγάλωσα με την Ισλαμική πίστη, έτσι θα είναι πάντοτε μαζί μου και θα ταυτιστώ με τον πολιτισμό. Δε θέλω να ορίζομαι από τη θρησκεία μου ή το πολιτιστικό πλαίσιό μου», λέει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας