Ο Zack Martino και η Dyson (πραγματικό όνομα Mia Dyson) συνεργάστηκαν για να μας φέρουν σε «MOOD».

Το «MOOD» είναι η νέα πρόταση του Zack Martino με τη βοήθεια της Dyson στα φωνητικά. Το νέο τραγούδι που αναμένεται να λατρέψουν οι fan του Martino. Το νέο τραγούδι έχει ένα καλοκαιρινό αέρα που αρέσει πολύ. Τα φωνητικά της Dyson χτίζονται τέλεια πάνω στο feelgood drop του DJ και γενικά το αποτέλεσμα, χωρίς να το θεωρώ κάτι πρωτότυπο μου άρεσε πολύ.

«Το «MOOD» είναι για μένα ένα συναίσθημα», είπε ο Martino. «Είναι το πώς τα συναισθήματά σας παίζουν έναν τεράστιο ρόλο στη μουσική που αγαπάτε. Ελπίζω όποτε ακούτε το «MOOD» θα φωτίζει την ημέρα σας και θα σας κάνει να θέλετε να χορέψετε».

Ακούστε το:

Να θυμίσουμε πως τo hit single του νεαρού παραγωγού από τη Νέα Υόρκη «Hold On To Me» ήταν κοντά στο να πάρει υποψηφιότητα Grammy στη κατηγορία “Best Dance Recording”. Έφτασε στο #1 του USA Dance Radio Chart και στο #3 στο Billboard Dance Chart. Η επιτυχία του τραγουδιού τον οδήγησε στη συνεργασία με τον Borgeous στο «Make Me Yours», single που παρουσίασαν μαζί για πρώτη φορά στο EDC Las Vegas και έχει πάνω από 10 εκατομμύρια streams.

Η συνεργασία του με τη VASSY στο «Doomsday» έφτασε στη κορφή του Billboard Dance Chart τον Οκτώβρη του 2018. Επίσης είχε την ευκαιρία να κάνει μερικά εντυπωσιακά remix για τους Armin van Buuren, Galantis και The Chainsmokers.

Αφήστε το σχόλιό σας