Τρία παιδιά της rock, ασυμβίβαστα και ταλαντούχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το «11 Minutes» είναι μία συνεργασία του Yungblud με τη Halsey και τον ντράμερ Travis Barker και κυκλοφορεί από τις Locomotion και Geffen Records / Universal Music.

Ο Yungblud εξηγεί ότι «το τραγούδι λέει την ιστορία μιας ταινίας τραγωδίας που αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη αγάπη μέσα στην κοινωνία μας. Είμαστε τόσο αφηρημένοι και επικεντρωμένοι στο τι ακολουθεί, μπορεί να αποτύχουμε να δούμε τι βρίσκεται πραγματικά μπροστά μας. Δεν συνειδητοποιούμε πόσο πολύ χρειαζόμαστε κάτι μέχρι να το πάρουν μακριά μας.»

Την παραγωγή του «11 Minutes» φρόντισαν οι Matt Schwartz (Cold War Kids, Kylie Minogue), Zakk Cervini (Good Charlotte, Mayday Parade) και Chris Greatti (Grimes, Black Veil Brides).

Ο Yungblud και η Halsey υφαίνουν την ιστορία ενός ζευγαριού που υπονομεύει τη σχέση του πριν καν αρχίσει πραγματικά, υποχωρώντας μπροστά στις πιέσεις της κοινωνίας.

Το δικό του ρυθμό δίνει ο Travis Barker, γνωστός ως ντράμερ των blink-182 αλλά και σχημάτων όπως οι Transplants και +44, τον οποίον ανέδειξε το «Rolling Stone» ως έναν από τους καλύτερους ντράμερ όλων των εποχών.

«Ήταν όνειρο να συνεργαστώ με τη Halsey και τον Travis, στην τελική είμαστε όλοι rock παιδιά», σχολιάζει ο Yungblud. «Μεγαλώσαμε με έναν κοινό θαυμασμό για αυτό το είδος, οπότε είναι εντελώς λογικό που συναντηθήκαμε και προσπαθούμε να το εκσυγχρονίσουμε», λέει για την ευκαιρία που είχε να μοιραστεί το όραμά του με δύο ταλαντούχα άτομα.

Γεννημένος στο Yorkshire, ο πολυοργανίστας Yungblud (Dominic Harrison) παίζει κιθάρα, μπάσο, πιάνο και ντραμς.

Ξεκίνησε μαθαίνοντας κιθάρα από την ηλικία των δύο ετών και άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στο Λονδίνο για να ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική.

Το 2018 κυκλοφόρησε τον παρθενικό δίσκο του «21st Century Liability» και εμφανίστηκε σε φεστιβάλ όπως τα «Reading & Leeds», «Lollapalooza», «Austin City Limits» και στη τελευταία περιοδεία του «Vans Warped Tour».

Το video clip του «11 Minutes» κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας