Αρχική Αφιερώματα Έλληνες καλλιτέχνες YouTube Rewind: Τα δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο στην Ελλάδα για το 2018

YouTube Rewind: Τα δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο στην Ελλάδα για το 2018

-

Δες και αυτά

Το «YouTube Rewind» κάνει ανασκόπηση στα δημοφιλέστερα βίντεο της χρονιάς.

Πλησιάζοντας στο τέλος ακόμα μιας χρονιάς, το YouTube πραγματοποιεί την καθιερωμένη, ετήσια ανασκόπηση. Η πλατφόρμα δημοσίευσε τη λίστα με τα δημοφιλέστερα βίντεο σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και σε επιμέρους χώρες, όπως η Ελλάδα.

Το δημοφιλέστερο μουσικό βίντεο στη χώρα μας για το 2018 είναι το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο μετρά πάνω από 15,6 εκατομμύρια προβολές. Το ίδιο το τραγούδι διένυσε μάλιστα πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού και του μικτού Airplay Chart.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το video clip του Ηλία Βρεττού για το «Φώναξέ Με», την υπέροχη ερωτική μπαλάντα που κατέλαβε -παρομοίως- επί πέντε διαδοχικές εβδομάδες την πρώτη θέση στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Το βίντεο για το τραγούδι που αναγέννησε καλλιτεχνικά τον Ηλία Βρεττό έχει προβληθεί πάνω από 20,6 εκατομμύρια φορές.

Την κορυφαία τριάδα των δημοφιλέστερων μουσικών βίντεο στην Ελλάδα για το 2018 συμπληρώνει ο Γιώργος Μαζωνάκης με το «Αγαπω Σημαίνει».

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπέγραψε Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης των Stavento, και το αποτέλεσμα έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το κοινό και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια, τόσο για τον ήχο του όσο και για την εικόνα του, με το video clip του «Αγαπώ Σημαίνει» να διαθέτει 17,1 εκατομμύρια επισκέψεις.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το μοναδικό όνομα που διαθέτει δύο μουσικά βίντεο στην κορυφαία δεκάδα: Το «Fuego» (Νο. 5) με το οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και «Καραμέλα» (Νο. 10) που είναι το soundtrack της νέας ταινίας «Αιγαίο SOS».

Στο Top 10 υπάρχει ακόμα μία συμμετοχή από τη φετινή Eurovision, το «Όνειρό Μου» της Γιάννας Τερζή.

YouTube Rewind 2018

10. Ελένη Φουρέιρα – «Καραμέλα» (Αιγαίο SOS OST)

Panik Records

9. Νίκος Οικονομόπουλος – «Δε Σ’ Αγαπάω»

Minos EMI / Universal

8. Ηλίας Καμπακάκης – «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά»

Minos EMI / Universal

7. Super Sako feat. Πάνος Κιάμος & Bo – «Θέλω Να Σε Ξαναδώ»

Planetworks

6. Γιάννα Τερζή – «Όνειρό Μου»

Panik Records

5. Ελένη Φουρέιρα – «Fuego»

Panik Records

4. SNIK – «MEDUSA» (Prod. By BretBeats)

(Self Released)

3. Γιώργος Μαζωνάκης – «Αγαπώ Σημαίνει»

Minos EMI / Universal

2. Ηλίας Βρεττός – «Φώναξέ Με»

Panik Platinum

1. Κωνσταντίνος Αργυρός – «Λιώμα»

Panik Platinum

 

Αφήστε το σχόλιό σας