Οι You Me At Six προχωρούν σε μία νέα σελίδα.

Το 2018 σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο για μία από τις μεγαλύτερες ροκ μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου, τους You Me At Six.

Έχουν καταφέρει κάτι σπάνιο, είναι ένα από τα λίγα βρετανικά ροκ συγκροτήματα που με κάθε κυκλοφορία τους σκαρφαλώνουν σταθερά  στις κορυφές των charts στις μεγαλύτερες αγορές, σε μια εποχή όπου οι ροκ μπάντες δύσκολα βρίσκουν θέση σε αυτά.

Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή τους κυκλοφορούν δύο νέα τραγούδια και προετοιμάζουν το πολυπληθές κοινό τους για τον επερχόμενο, έκτο δίσκο τους με τίτλο «VI».

H κυκλοφορία του «VI» σηματοδοτεί μία νέα συνεργασία μεταξύ των You Me At Six και της δισκογραφικής εταιρείας AWAL (Kobalt).

Το «VI» είναι μία νέα αρχή, με απόλυτα φρέσκο ήχο, ηχογραφημένο στα VADA Studios με τον Dan Austin (Biffy Clyro, Massive Attack, Pixies) και για πρώτη φορά συμπαραγωγή από το ίδιο το συγκρότημα.

Το νέο άλμπουμ παρουσιάζει την μπάντα όπως δεν έχει ακουστεί ποτέ πριν, αλλάζοντας διαθέσεις και στιλ και τους βρίσκει με τεράστια αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση για το νέο υλικό.

Ενώ διατηρούν το κοφτερό ύφος τους, το «VI» συναντά τους You Me At Six να εκπλήσσουν με uplifting εναλλακτικά pop τραγούδια όπως το «Back Again», το «3AM» και το «Pray For Me», διασχίζοντας νέα εδάφη με μία πιο ηλεκτρονική προσέγγιση, ενώ δεν λείπουν και οι σκληρές στιγμές στα «Fast Forward» και «Predictable» που έχουν γραφτεί στα μέτρα των οπαδών τους.

Οι You Me At Six έχουν δει τέσσερα από τα μέχρι τώρα άλμπουμ τους στο Top 5 του Ηνωμένου Βασίλειου, συμπεριλαμβανομένου και του «Cavalier Youth» του 2014 που έφτασε στην κορυφή.

Τα ρεκόρ τους δε σταματούν εδώ, μια και μετρούν έναν απαράμιλλο αριθμό 15 διαδοχικών A-List singles στο «BBC Radio One».

Το συγκρότημα έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο σημαντικών επιτευγμάτων από τότε που σχηματίστηκε το 2004 ως έφηβοι στο Weybridge, μεταξύ αυτών και τέσσερις χρυσοί δίσκοι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας