«Το βλέμμα στρέψε προς τον έρωτα»

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ, performer και MC Yinka κυκλοφορεί το νέο του single «Κύκλος» από τη Feelgood Records σε συνεργασία με τους Black Athena.

O Yinka επιστρέφει στις ρίζες του και περιγράφει τον «Κύκλο» της εξέλιξης της ανθρώπινης ζωής, μέσα από ένα video που συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Ένας κύκλος από τις ανέμελες παιδικές βόλτες, στις εφηβικές ανησυχίες και απογοητεύσεις, μέχρι την ώριμη ενηλικίωση και τη δύναμη για ζωή που μπορεί να προσφέρει ο έρωτας.

Τη μουσική παραγωγή έχει επιμεληθεί ο ανερχόμενος trap beat maker – παραγωγός Rugrat και το βίντεο είναι σε σκηνοθεσία της Vanilla Films.

Ο «Κύκλος» συμπεριλαμβάνεται στο mixtape «Violet City» που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα από τη Feelgood Records σε επιμέλεια των Black Athena και είναι το δεύτερο single που δημοσιοποιείται από την επερχόμενη αυτή συλλογή.

Το πρώτο single ήταν το «The Hustle» του 22χρονου Wizzel Badazz, το βίντεο του οποίου επιλέχτηκε από το διάσημο ευρωπαϊκό λογαριασμό Instagram του Eurobanga Ηip-Ηop και έχει ήδη κερδίσει πολλά θετικά σχόλια και πολύ καλές κριτικές.

Ηθοποιός Nο.1 (Νεαρός Yinka): Mikel
Ηθοποιός Nο. 2 (Πολύ Μικρός Yinka): Eliel
Ηθοποιός Nο. 3: Yinka
Ηθοποιός Nο.4 (SnapBomb): Rugrat

Διευθυντής Φωτογραφίας: George Xinas
Παραγωγή Βίντεο: By Alexandros Kartiaklis
Σκηνοθεσία: Vanilla Films Production

 

Αφήστε το σχόλιό σας