Η Γιάννα Τερζή και το επιτελείο της σχεδιάζουν προσεχτικά την παρουσία τους στη σκηνή της Eurovision.

Οι ημέρες που απομένουν έως τον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision γίνονται λιγότερες και η Γιάννα Τερζή κορυφώνει τις προετοιμασίες.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας μιλάει στο ένθετο «TV Κους Κους» του «Ελεύθερου Τύπου» και αποκαλύπτει εάν θα υπάρχουν εκπλήξεις στην παρουσίαση του «Όνειρό Μου», την αντίδρασή της στα σχόλια που ακούει για τη συμμετοχή της, αλλά και το δικό της αγαπημένο τραγούδι από τις υπόλοιπες χώρες που θα διαγωνιστούν.

Επιφυλάσσει εκπλήξεις για την παρουσίαση του τραγουδιού επάνω στη σκηνή;

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Το θεωρώ και λίγο πασέ το να υπάρξουν εκπλήξεις. Αρκεί να παρουσιαστεί το κομμάτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να γίνει ένα “μπαμ” και να βγει κάποιος στη σκηνή για να κάνουν όλοι… “ααα”. Αυτό το κομμάτι είναι πολύ πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό, οπότε δεν ξέρω αν χωράει τέτοιου είδους έκπληξη», εξηγεί.

Πώς αντιδρά στα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει;

«Ευτυχώς δεν έχω ακούσει πολύ κακά σχόλια, το 90% των σχολίων είναι θετικά. Έχω δεχτεί τεράστια αγάπη και όσο περνάει ο καιρός και μπαίνει στη συνείδηση των ακροατών το τραγούδι γίνεται ακόμα πιο αγαπητό και δέχομαι ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή. Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια τα περίμενα. Αν είναι εποικοδομητική η κριτική, το δέχομαι, αν είναι απλή κακεντρέχεια και χωρίς λόγο, δεν δίνω σημασία», λέει η Γιάννα Τερζή.

Ποια τραγούδια έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες συμμετοχές στη Eurovision; Πού θα έδινε το δικό της δωδεκάρι;

«Έχω ξεχωρίσει το τραγούδι της Εσθονίας, με την κοπέλα που τραγουδάει όπερα. Παρόλο που είναι ένα δύσπεπτο κομμάτι για πολλούς γιατί δεν είναι ένα εύκολο είδος, θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχα και με συγκλονίζει κάθε φορά που την ακούω να ερμηνεύει το κομμάτι της», απαντά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας