Το ιδιαίτερο ethnic pop «Karma» αναφέρεται στις επιλογές μας και το πώς ορίζουν το μέλλον μας.

Η Γιάννα Τερζή έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με το νέο single «Karma», που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες από τη Minos EMI / Universal, στέλνοντας το δικό της μήνυμα κατά του bullying.

Με τη μουσική ως δεύτερη φύση της, η Γιάννα Τερζή, μία γνήσια καλλιτέχνις που έχει πλέον βρει το μουσικό στυλ που την αντιπροσωπεύει, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι που κυκλοφορεί παράλληλα σε ελληνική και αγγλική έκδοση.

Το «Karma» είναι ένα ethnic pop τραγούδι που μιλάει για τις επιλογές μας και πώς αυτές ορίζουν το μέλλον μας. Έμπνευσή του: το bullying που ακόμα υφίσταται στις μέρες μας.

Το «Karma» δεν είναι μία αόρατη μαγική δύναμη που αποφασίζει να μας επιβραβεύσει ή να μας τιμωρήσει, αντιθέτως δηλώνει το αποτέλεσμα των δικών μας ενεργειών. Είναι η ισορροπία, η δικαιοσύνη, οι πράξεις μας και οι συνέπειες αυτών. To «Karma» είναι εδώ για να μας δώσει αυτό που αξίζει.

Γιάννα Τερζή - Yianna Terzi - Hit Channel

«Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την συμπεριφορά αυτών που κάνουν bullying», γράφει η Γιάννα Τερζή.

«Η προσωρινή επιβολή τους δεν τους αφήνει να συνειδητοποιήσουν πως σημασία σε βάθος χρόνου έχει η ενέργεια που βάζουν πίσω από κάθε πράξη τους. Ό,τι πραγματικά δίνεις, αργά ή γρήγορα αυτό θα πάρεις πίσω.»

Η Γιάννα Τερζή συνυπογράφει το τραγούδι μαζί με τον Teo Arkitekt, ενώ το video clip που έδωσε εικόνα στην ελληνόφωνη εκδοχή του single, έχει σκηνοθετηθεί υπό τις οδηγίες του Nik Zik.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και είναι ένα project της Prime One Athens.

 

Αφήστε το σχόλιό σας