Η Γιάννα Τερζή συμπληρώνει το «Όνειρό Μου» με την αγγλόφωνη έκδοσή του, η οποία παίρνει τον τίτλο «Eternity».

Πριν από τέσσερις περίπου μήνες ανακοινώθηκε επίσημα η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τη Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό Μου», μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού από την Panik Records.

Η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους μαζί με τους Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου.

Από το πρώτο άκουσμα, το «Όνειρό Μου» κέρδισε την αγάπη του κοινού και από τις πρώτες, κιόλας, ώρες σκαρφάλωσε στην κορυφή των ελληνικών charts στο iTunes και στο Spotify Viral, αλλά και στις τάσεις του YouTube. Στη συνέχεια ανέβηκε στο Νο1 του Airplay Chart, όπου και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες.

Η Γιάννα Τερζή με την επιλογή του ελληνικού στίχου θέλησε να δημιουργήσει ένα τραγούδι φόρο τιμής για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες, που γρήγορα άγγιξε και καρδιές εκτός συνόρων με το επίσημο lyric video να αποκτά υπότιτλους με τη μετάφραση των στίχων σε περισσότερες από 16 γλώσσες.

Τα στοιχεία δείχνουν μέσο όρο 40% – 45% των ακροατών του «Όνειρό Μου» να προέρχονται από το εξωτερικό, με κορυφαίες χώρες στο Spotify το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σερβία και τις Σκανδιναβικές χώρες.

Σήμερα, το «Όνειρό Μου», μετρά περισσότερα από 17 εκατομμύρια προβολών στο YouTube, με το lyric video μόνο να ξεπερνά τις δέκα εκατομμύρια επισκέψεις, 1,6 εκατομμύρια streams στο Spotify, περισσότερες από 60 ημέρες στο Top 50 του ελληνικού Spotify Viral, Top 100 στο iTunes και Top 50 στο Apple Music.

Η αγγλόφωνη έκδοση του τραγουδιού ήταν θέμα χρόνου να γίνει πραγματικότητα και ο τίτλος της είναι «Eternity».

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας