Στη φανταστική, μελλοντική μητρόπολη που ονομάζεται Palo Santo μεταφέρουν το θεατή οι Years & Years.

Οι Years & Years επιστρέφουν με το εκρηκτικό νέο τραγούδι «Sanctify», που κυκλοφορεί από την Polydor Records / Universal Music ως η πρώτη γεύση του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους.

Το νέο τραγούδι διαδέχεται τον παρθενικό δίσκο «Communion» του συγκροτήματος, ο οποίος έφτασε στο Νο1 με την κυκλοφορία του το 2015, πούλησε πάνω από 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα, πρότεινε τέσσερα πλατινένια singles, κέρδισε πέντε BRIT Awards και έγινε αφορμή για μία sold out συναυλία στο Wembley Arena.

Το «Sanctify» είναι ένα τολμηρό άλμα προς τα εμπρός στον ήχο και το όραμα των Years & Years, μίας μπάντας διαισθητικά συνδεδεμένης με τον βρετανικό pop κλασικισμό που τώρα στέκεται όρθια επάνω στην παγκόσμια σκηνή.

Μαζί με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού έρχεται και το συνοδευτικό μουσικό βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το δεύτερο άλμπουμ των Years & Years σηματοδοτεί επίσης ένα νέο σύνορο σε κάθε έννοια του κόσμου, όπως εξηγεί ο Olly:

«Θέλω να ταξιδέψω τον κόσμο σε μία άγρια ​​και θαυμάσια περιπέτεια μέσα από τα όνειρά μου σε έναν κόσμο που είναι πολύ διαφορετικός από το δικό μας. Σκεφτόμουν αυτό το μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα μέρος για να πω ιστορίες, σχετικά με την ταυτότητα, τη σεξουαλικότητα, τη διασημότητα και τις εμφανίσεις. Το βίντεο για το “Sanctify” επικεντρώνεται γύρω από μια οντισιόν στο φόντο μίας μελλοντικής μητρόπολης που ονομάζεται Palo Santo.»

«Είναι το πρώτο μέρος ενός μεγαλύτερου παζλ και η ελπίδα μου είναι ότι θα μπερδέψει τον κόσμο, αλλά επίσης θα τον ενθουσιάσει με έναν μυστηριώδες και αισθησιακό τρόπο. Έχουμε σκοπίμως κρύψει πολλές διαφορετικές έννοιες και θέλω ο κόσμος να βρει τη δική του ερμηνεία, ζητώ από τον κόσμο να αποδράσει μαζί μου και να αφήσει τη φαντασία του να τρέξει ελεύθερη», συμπληρώνει.

«Το πράγμα που αγαπώ περισσότερο στην pop μουσική ήταν πάντα η φαντασία και η δυνατότητα διαφυγής, γι’ αυτό σκέφτηκα, “υποθέτω ότι θα πρέπει να προσπαθήσω να είμαι ο pop αστέρας που θέλω να δω στον κόσμο και να κάνω δυνατό το πιο φιλόδοξο, freaky και σέξι πράγμα», λέει το μέλος των Years & Years.

«Δημιουργώ αυτά τα βίντεο επειδή θέλω να βάζω τους ανθρώπους μέσα στον εγκέφαλό μου και επειδή μου αρέσει να ζω στο δικό μου φανταστικό κόσμο (πάντα ζω, πάντα θα ζω) – ένα μέρος όπου η σεξουαλικότητα και το φύλο είναι θολά και η μαγεία είναι πραγματική. Ζούμε σε έναν χαοτικό και επιταχυνόμενο κόσμο, κοιτάζουμε τις απεικονίσεις του μέλλοντος για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τι συμβαίνει τώρα. Αυτό είναι το όραμά μου για ένα πιθανό μέλλον, το οποίο μας κάνει να αναρωτηθούμε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος», καταλήγει.

Αφήστε το σχόλιό σας