Η Χρύσπα επιστρέφει δισκογραφικά με τα νέα της τραγούδια να τα υπογράφει ένας πολύ γνωστός δημιουργός μεγάλων αγαπημένων επιτυχιών!

Τα δύο τελευταία singles που έχει κυκλοφορήσει η Χρύσπα ήταν τα «Είσαι αστέρι» και «Κόλλα 5», τα οποία υπέγραφαν ο Χριστόδουλος Σιγανός με το Valentino. Μήνες μετά η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει στα δισκογραφικά δρώμενα ενώνοντας τις δυνάμεις της με έναν δημιουργό πολλών αγαπημένων επιτυχιών που κατέκτησαν την κορυφή.

Ο… Mr «Αχ κορίτσι μου», ο συνθέτης και στιχουργός που έχει δημιουργήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου («Αχ κορίτσι μου», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Η αυτοκαταστροφή σου», «Αφιερωμένο» και πολλά πολλά άλλα), και έχει δώσει τραγούδια του σε καλλιτέχνες όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Μενιδιάτης, αλλά και το πρόσφατο «Γι΄αυτό σ΄αγαπώ» στο Γιώργο Γιαννιά, ο Αλέξης Σέρκος, είναι αυτός που υπογράφει τα νέα κομμάτια της Χρύσπας.

Οι δυο τους βρίσκονται στο στούντιο, ετοιμάζουν πυρετωδώς το αποτέλεσμα της συνεργασία τους και μας προϊδεάζουν μέσω των κοινωνικών δικτύων με παρασκηνιακές φωτογραφίες!

Αφήστε το σχόλιό σας