Ο Κώστας Μακεδόνας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Παντελής Θαλασσινός έρχονται καλπάζοντας σε ρυθμούς χαρούμενους και γιορτινούς.

Μετά από το πέμπτο άλμπουμ της σειράς, που πρόσφατα κυκλοφόρησε με τίτλο «Λάχανα και Χάχανα – Τραγουδοτσουλήθρες», ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και δασκάλους, έρχεται σαν Άι Βασίλης με έναν σάκο γεμάτο «δώρα – τραγούδια», να τα μοιραστεί με όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους.

Οι Καλικάντζαροι, ο Μολυβένιος Στρατιώτης, το Άστρο και οι Τρεις Μάγοι με τα δώρα, οι Τάρανδοι του Άι – Βασίλη, η …άχνη ζάχαρη σαν χιόνι από τους κουραμπιέδες της μαμάς, …το Φλουρί κι η Βασιλόπιτα, …η αγωνία των παιδιών που τα Χριστούγεννα αργούν.

Όλα αυτά κι άλλα τόσα μοναδικά «στολίδια» και συναισθήματα χαράς που χαρίζουν τα Χριστούγεννα στα παιδιά, «κλειδώνουν» σε εμπνευσμένες μελωδίες, ξεχωριστές, ποτισμένες με μύρο από την Αγιοσύνη των Χριστουγέννων και έρχονται καλπάζοντας σε ρυθμούς χαρούμενους και γιορτινούς να δώσουν νέο ηχόχρωμα στα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Κώστας Μακεδόνας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Παντελής Θαλασσινός συνδράμουν με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, προσθέτοντας την δική τους μελωδική μαγεία στα χριστουγεννιάτικα «Λάχανα και Χάχανα».

Χριστουγεννιάτικα «Λάχανα και Χάχανα», ένα άλμπουμ με νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που όμως μοιάζουν «κλασσικά» όχι γιατί θυμίζουν το παρελθόν, αλλά γιατί ανήκουν στο μέλλον.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Τραγουδούν ο Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και συμμετέχουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Κώστα Μακεδόνας, ο Παντελής Θαλασσινός και η Χριστιάνα Τσουμίτα.

Τους στίχους γράφουν οι Παυλίνα Παμπούδη, Κώστας Κολοβός, Μεταξία Δρογώση, Ευγενία Ασλανίδου.

«Λάχανα και Χάχανα – Τραγουδοτσουλήθρες»
με Μελίνα Ασλανίδου και Μίλτο Πασχαλίδη

Λάχανα και Χάχανα - Τραγουδοτσουλήθρες - Τάσος Ιωαννίδης (album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας