Στο νέο τραγούδι του δίνει εικόνα ο Χρήστος Χολίδης και το video clip έρχεται στις οθόνες τις επόμενες ημέρες.

Ο Χρήστος Χολίδης επέστρεψε δυναμικά με ολοκαίνουριο τραγούδι και… ποιος τον κρατάει!

Μετά την επιτυχία του τελευταίου του single με τίτλο «Εγώ Για Σένα», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Γιώργου Τσοπάνη, ο τραγουδιστής επανέρχεται πιο αποφασισμένος και δυναμικός από ποτέ.

Η καινούρια κυκλοφορία του φέρει τον τίτλο «Ποιος Σε Κρατάει». Ένα τραγούδι «ύμνος» για τους προδομένους και πληγωμένους άντρες από το αναποφάσιστο γυναικείο φύλο:

«Αν κουράστηκες ποιος σε κρατάει / όταν νοιάζεται κάποιος μιλάει
Και δε λέει απλά “θέλω χρόνο” / πάρε όσο θέλεις, κι άσε με μόνο…»

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, δύο δημιουργοί με τους οποίους ο Χρήστος Χολίδης έχει συνεργαστεί ξανά στα τραγούδια «Κακομαθημένο» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός», αμφότερα από τον πλατινένιο δίσκο «Να Με Θυμάσαι» (2012), αλλά και το «Έπαθα Κι Έμαθα» (2013).

Αυτή τη φορά, όμως, προτείνουν κάτι διαφορετικό και έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, πλησιάζοντας τις 100.000 προβολές από τις δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίες του τραγουδιού.

Το «Ποιος Σε Κρατάει» απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση Άλεξ Κωνσταντινίδη και το video clip αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας τις επόμενες μέρες από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης:
Η νέα επιτυχία «Ποιος Σε Κρατάει» του Χρήστου Χολίδη κυκλοφορεί

Χρήστος Χολίδης - Christos Cholidis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας