Με ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό video clip «ντύνει» με εικόνα ο Χρήστος Χολίδης το νέο τραγούδι του.

Ο Χρήστος Χολίδης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το video clip της νέας επιτυχίας του «Ποιος Σε Κρατάει» που μόλις κυκλοφόρησε.

Μετά την επιτυχία του τελευταίου του single με τίτλο «Εγώ Για Σένα», ο τραγουδιστής επανέρχεται πιο αποφασισμένος και δυναμικός από ποτέ με το «Ποιος Σε Κρατάει», ένα τραγούδι σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Η οπτικοποίηση του «Ποιος Σε Κρατάει» ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Τι συμβαίνει όταν ένας άντρας προδίδεται από μια γυναίκα; Πώς αντιδράει ο Χρήστος Χολίδης στη θέα της πρώην κοπέλας του, στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου;

Στο νέο video clip για «Ποιος Σε Κρατάει», ο Χρήστος Χολίδης προκαλεί σε μάχη τον αντίζηλό του, εκπροσωπώντας επάξια τους προδομένους άντρες από το αναποφάσιστο γυναικείο φύλο.

Το ερώτημα είναι… θα μπορέσει τελικά να βγει νικητής μέσα από αυτή τη μάχη;

Συντονιστείτε για να δείτε τον ολοκαίνουριο Χρήστο Χολίδη στο πιο εντυπωσιακό και δυναμικό video της καριέρας του έως τώρα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη Minos EMI / Universal.

Φωτογραφίες

Τα πρώτα πλάνα

Δείτε επίσης:
Η νέα επιτυχία «Ποιος Σε Κρατάει» του Χρήστου Χολίδη κυκλοφορεί

Χρήστος Χολίδης - Christos Cholidis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας