Μία απρόσμενη μουσική συνάντηση.

Ο Χρήστος Χολίδης και ο ΒΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ανατρεπτική συνεργασία που θα κάνει αίσθηση.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και ο αγαπημένος ράπερ συμπράττουν για πρώτη φορά δισκογραφικά βάζοντας στόχο να να ταράξουν τις ραδιοφωνικές συχνότητες ολόκληρης της χώρας.

Το τραγούδι που στάθηκε αφορμή για να έρθουν κοντά οι δύο καλλιτέχνες φέρει τον τίτλο «Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω» και ο τίτλος του προμηνύει ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Η μουσική του τραγουδιού και οι rap στίχοι είναι μία δημιουργία του BO, ενώ τους βασικούς στίχους γράφει ο Νίκος Γρίτσης.

Χρήστος Χολίδης & BO - Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω (cover) - Hit Channel

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει ανανεωμένος και με διάθεση για νέες προτάσεις, έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν με το «Ποιος Σε Κρατάει», το οποίο βρέθηκε στην κορυφαία εξάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Αντίστοιχα, ο BO έδωσε το δικό του στίγμα στο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) με τον Πάνο Κιάμο και τον Super Sako, που διένυσε 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Εκτός από το ίδιο μικρόφωνο, ο Χρήστος Χολίδης και ο ΒΟ το φετινό χειμώνα θα μοιραστούν και την ίδια σκηνή. Από τις 23 Νοεμβρίου, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους «άκρως λαϊκά» στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στην «Ιερά Οδό». Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το νέο single «Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω» του Χρήστου Χολίδη με τον ΒΟ κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας