Ο Χρήστος Χολίδης και ο δίσκος του «Να με θυμάσαι» έγιναν διπλά πλατινένιοι και την προηγούμενη Παρασκευή στο Romeo γιορτάστηκε η επιτυχία αυτή με την απονομή της διπλής πλατίνας!

 

Αναμενόμενες ήταν οι πωλήσεις του album «Να με θυμάσαι» του Χρήστου Χολίδη, αφού από αυτό ξεχώρισαν τόσα τραγούδια και έγιναν μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες : Να με θυμάσαι, Όλα είσαι εσύ, Κακομαθημένο, ‘Ακου το φίλο σου…

Τη μεγάλη αυτή επιτυχία «μοιράστηκε» ο Χρήστος Χολίδης με την EMI Music Greece , τη δισκογραφική του εταιρεία, τους δημιουργούς που του εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια του, αγαπημένα του πρόσωπα, φίλους, την ομάδα του μπάσκετ στην οποία παίζει, τους ακροατές του Δρόμος 89.8, αλλά και το κοινό που τον αγκάλιασε, τον υποστήριξε και τον έκανε διπλά πλατινένιο.

Ο Χρήστος Χολίδης είχε ακόμα ένα λόγο για να είναι χαρούμενος, αφού σε αυτό το δίσκο μας αποκάλυψε ακόμη ένα ταλέντο του, με τη στιχουργική του απόπειρα στο τραγούδι «Άκου το φίλο σου», ένα βιωματικό τραγούδι, που το αφιερώνει σε ένα φίλο του. Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Romeo, όπου εμφανίζεται με τη Θέλξη και τον Κωνσταντίνο Γαλανό και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση με τους συνεργάτες του και τους συντελεστές του δίσκου…

Αφήστε το σχόλιό σας