Τέρμα οι «Δικαιολογίες» για τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης ανανεώνεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι για να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών χωρίς… «Δικαιολογίες».

Έχοντας κατακτημένη την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, ο τραγουδιστής πορεύεται στο ελληνικό πεντάγραμμο κρατώντας αναλλοίωτο το σεμνό χαρακτήρα του.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης διανύει αναμφίβολα μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από την αποδοχή και την επιτυχία που έχει κάθε τραγούδι του.

«Τα Κλειδιά», το «Προσωρινά», «Τα Καλά Παιδιά», το «Αδυναμία Μου» και τη φετινή σεζόν, το «Δεν Μπορεί» αλλά και η προαναγγελθείσα συνάντηση με τους KINGS στο «Σε Περίμενα», είναι οι έξι συνεχόμενες κυκλοφορίες του Χρήστου Μενιδιάτη που έχουν αποκτήσει μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το φετινό χειμώνα, ο Χρήστος Μενιδιάτης θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στην «Ιερά Οδό», όπου θα προστεθεί στην παρέα τους ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Δικαιολογίες» και το ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Έρχεται σύντομα από τη Heaven Music.

Δικαιολογίες μη μου λες και άλλα ψέματα
Δε θέλω στη ζωή μου πια, θλιμμένα βλέμματα

 

Αφήστε το σχόλιό σας