«Δε Μας Έκανε Καλό», τραγουδά ο Χρήστος Μενιδιάτης σε ένα single που υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης ανανεώνεται δισκογραφικά με καινούριο τραγούδι για να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.

Έχοντας κατακτημένη την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, ο τραγουδιστής πορεύεται στο ελληνικό πεντάγραμμο κρατώντας αναλλοίωτο το σεμνό χαρακτήρα του.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης διανύει αναμφίβολα μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από την αποδοχή και την επιτυχία που έχει κάθε τραγούδι του.

«Τα Κλειδιά», το «Προσωρινά», «Τα Καλά Παιδιά», το «Αδυναμία Μου» και τη φετινή σεζόν, το «Δεν Μπορεί» αλλά και η προαναγγελθείσα συνάντηση με τους KINGS στο «Σε Περίμενα», είναι οι έξι συνεχόμενες κυκλοφορίες του Χρήστου Μενιδιάτη που έχουν αποκτήσει μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το φθινόπωρο και το χειμώνα, ο Χρήστος Μενιδιάτης στάθηκε άξια στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και της Καίτης Γαρμπή, με τις εμφανίσεις τους να ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να μεταφέρονται στην Αθήνα.

Αν και το καλοκαίρι αρχίζει λίγο… καθυστερημένα, ο Χρήστος Μενιδιάτης εγγυάται ότι θα φτιάξει τη διάθεσή μας με το νέο τραγούδι του που ονομάζεται «Δε Μας Έκανε Καλό».

Το καινούριο single του Χρήστου Μενιδιάτη με τίτλο «Δε Μας Έκανε Καλό» έρχεται τη Δευτέρα 2 Ιουλίου από τη Heaven Music.

Update: Η κυκλοφορία του τραγουδιού αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.

Αφήστε το σχόλιό σας