«Μη μου λες να χαρείς, να αλλάξεις πως μπορείς»… Ο Χρήστος Κυπριανίδης παρουσιάζει οπτικοποιημένο το νέο τραγούδι του!

Ο Χρήστος Κυπριανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος προέρχεται από μουσική οικογένεια, αφού ο πατέρας του είναι επαγγελματίας μουσικός. Έτσι από πολύ μικρός αγάπησε τη μουσική και από τα εφτά του χρόνια σπούδασε μουσική στο Μακεδονικό Ωδείο Βoρείου Ελλάδος, παίρνοντας πτυχίο αρμονίας και σπουδές σε κλασική κιθάρα.

Η επαγγελματική του προσέγγιση έγινε από τα νεανικά του χρόνια με εμφανίσεις ως μουσικός δίπλα στον πατέρα του και παράλληλα άρχισε να τραγουδάει. Έτσι σιγά σιγά τον κέρδισε το τραγούδι και μετά τα 18του χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό.

Το 2004 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά από την Universal Music με τίτλο “Καλημέρα Σ’ Αγαπώ”. Από το άλμπουμ του ξεχώρισαν αμέσως τραγούδια όπως τα “Καλημέρα Σ’ Αγαπώ”, “Θα σου ‘λεγα τόσα πολλά” και “Εσύ, εσύ, εσύ”.

Το 2007 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Δύσκολες Νύχτες” από την Impact Music και γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία με τα τραγούδια “Την κλήση προωθώ”, “Στη Σαλονίκη”, “Είσαι το Λάθος”, “Είσαι η γυναίκα που με φτάνει στο Θεό”.

Μετά τα singles «Κάπου εδώ», «Για φαντάσου», «Είσαι κομμάτι απ’ τη ζωή μου»που μεσολάβησαν έκτοτε, ο Χρήστος Κυπριανίδης επιστρέφει με ένα νέο ανεβαστικό τραγούδι το οποίο τιτλοφορείται «Μη μου λες» και υπογράφει συνθετικά ο Τόνι Μαυρίδης και στιχουργικά οι Ηλίας Γιαννικόπουλος και Αχιλλέας Κολακλίδης.

Το «Μη μου λες» κυκλοφορεί από την Cobalt Music, με το video clip που βλέπουμε στις οθόνες μας να έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Sherif Francis.

Αφήστε το σχόλιό σας