Ο έμπειρος συναντά τον νέο: Ο Χρήστος Δάντης και ο STAN ενώνουν δυνάμεις στην ίδια σκηνή.

Ο Χρήστος Δάντης συναντά τον STAN και η πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς έρχεται στον πιο «dark» προορισμό της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας καλλιτέχνης που είναι εκ φύσεως «Εκτός Τροχιάς» του συστήματος, ένας πολυδιάστατος τραγουδιστής και τραγουδοποιός και μία χαρακτηριστική φωνή που πειραματίζεται συνεχώς και τολμά να προκαλεί την εποχή του.

Ο STAN, το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας εξελίσσεται μέσα από τα τραγούδια του, ωριμάζει και αλλάζει την εικόνα του με επιτυχίες που αγκαλιάζονται από όλους και κυριαρχούν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων.

Δύο διαφορετικές γενιές, δύο διαφορετικά πρόσωπα, μία κοινή συνισταμένη. Η διάθεση να δοκιμάζουν διαρκώς τα όρια και τις αντοχές τους ως καλλιτέχνες.

Ο έμπειρος συναντά τον νέο στην ίδια σκηνή, διεκδικώντας το δικό τους χώρο στις επιλογές διασκέδασης του αθηναϊκού κοινού για φέτος. Με μεγάλες, αγαπημένες επιτυχίες και ενωμένοι σε μία γροθιά, ο Χρήστος Δάντης και ο STAN καταλαμβάνουν τη σκηνή του ανανεωμένου «Camorra» σε νέα τοποθεσία (επί της Λ. Βουλιαγμένης 22), σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Χρήστος Δάντης και ο STAN σας περιμένουν στο χειμερινό στέκι τους από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 3 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου.

Αφήστε το σχόλιό σας