Η Χριστίνα Ζιώγα είναι μία καινούρια και φρέσκια πρόταση.

Η νέα pop diva είναι εδώ, έτοιμη να μας δείξει τη φωτεινή της πλευρά. Η Χριστίνα Ζιώγα διαθέτει όλο το πακέτο, μοναδική φωνή αλλά και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, για να γίνει το «next big thing» της pop μουσικής σκηνής

Έχοντας καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο «Τhe Voice of Greece 3» με την ομάδα της coach Έλενας Παπαρίζου, τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες όσο και τις εμφανίσεις της στη σκηνή, η Χριστίνα Ζιώγα κάνει δυναμικό δισκογραφικό ντεμπούτο.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δες Τη Φωτεινή Πλευρά» εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία της Sonar Music.

Σε μουσική και παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, πρόκειται για ένα τραγούδι με φρέσκια και μοντέρνα οπτικοποίηση. Σε σκηνοθεσία και μοντάζ από τον Aldo Thanasi, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Με τις εντυπωσιακές χορογραφίες της Merina Keramida (γυναικεία χορογραφία) και του Aldo Thanasi με τον Τρύφωνα Σουφλάρη (ανδρική χορογραφία), να «ντύνουν» το video clip αλλά και τη συμμετοχή της νικήτριας του «So You Think You Can Dance», Εύας Σωμαράκη, η Χριστίνα Ζιώγα απογειώνει το «Δες Τη Φωτεινή Πλευρά» με το χορό και την ερμηνεία της.

Αυτή την περίοδο, η Χριστίνα Ζιώγα εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία και κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio».

Ταξιδέψτε μουσικά, χορέψτε full αυτό το καλοκαίρι, με τη φωνή, τον ρυθμό και τη «φωτεινή πλευρά» της Χριστίνας Ζιώγα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας