«Επιδημία» στη βιομηχανία του θεάματος. Μετά τον Justin Bieber και τη Selena Gomez, χωρίζει και ο Zayn με την Gigi Hadid.

Άλλο ένα λαμπερό ζευγάρι ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους. Ο Zayn επιβεβαίωσε το απόγευμα της Τρίτης (13/3) τα σενάρια που υποστήριζαν ότι έχει δοθεί τέλος στη σχέση του με την Gigi Hadid.

Οι φήμες είχαν αρχίσει να διαδίδονται από τη στιγμή που ο νεαρός τραγουδιστής σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram το 22χρονο μοντέλο και τη μητέρα του.

Ο 25χρονος Βρετανός προχώρησε σε διαλεύκανση της υπόθεσης με μία δήλωση που κοινοποίησε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Η Gigi και εγώ είχαμε μία σχέση με απίστευτο νόημα, αγάπη και διασκέδαση και τρέφω τεράστια ποσότητα σεβασμού και θαυμασμού για την Gigi ως γυναίκα και φίλη. Έχει τόσο απίστευτη ψυχή», έγραψε.

«Είμαι ευγνώμων σε όλους τους θαυμαστές μας που σεβάστηκαν αυτή τη δύσκολη απόφαση και την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη στιγμή, μακάρι αυτά τα νέα να ερχόντουσαν πρώτα από εμάς. Σας αγαπάμε όλους», συμπλήρωσε.

Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid διατηρούσαν δεσμό από το 2015, λίγο μετά το χωρισμό του πρώτου με την Perrie Edwards των Little Mix.

Όταν το πρώην μέλος των One Direction εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρακτικά συγκατοικούσε με την Gigi Hadid.

Το 2016, είχαν έρθει ξανά στην επιφάνεια φήμες για το τέλος της σχέσης τους, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωποι προσκείμενοι στο ζευγάρι είχαν ισχυριστεί ότι είχαν χωρίσει και είχαν έρθει ξανά κοντά μερικές φορές.

Η Gigi Hadid είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του Zayn για το «Pillowtalk», την πρώτη κυκλοφορία του ως σόλο τραγουδιστής.

Η «Vogue» απολογείται
για τη φωτογράφιση του Zayn και της Gigi Hadid

Zayn Malik - Gigi Hadid - Vogue - Aug 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας