Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin των Coldplay χώρισαν μετά από περισσότερα από 10 χρόνια γάμου, οι δύο τους ανακοίνωσαν την είδηση ​​σοκ μέσω δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της Gwyneth.

Αφού αρχικά έβγαινε με ηθοποιούς όπως ο Μπραντ Πιτ και ο Ben Affleck στη δεκαετία του ’90, η Γκουίνεθ συνάντησε τον  Chris τον Οκτώβριο του 2002, λίγους μήνες μετά το μεγάλο ντεμπούτο των Coldplay και  αμέσως τη γοήτευσε ο τραγουδιστής του γκρουπ. Οι δυο τους αργότερα παντρεύτηκαν  και έκαναν δύο υπέροχα παιδιά, την Apple και τον Moses. Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μαζί με την ανακοίνωση για την είδηση​​ βόμβα:

Χώρισαν η Gwyneth Paltrow και ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin

«Με τις καρδιές μας γεμάτες θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Το δουλέψαμε πολύ. Άλλοτε μαζί και άλλοτε χώρια, ώστε να δούμε τι μπορεί να γίνει ανάμεσα μας, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι αν και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να χωρίσουμε. Είμαστε, όμως, και θα παραμείνουμε οικογένεια και αισθανόμαστε ότι είμαστε πιο κοντά από όσο ήμασταν ποτέ. Είμαστε πρώτα γονείς και αφοσιωμένοι στα δύο υπέροχα παιδιά μας και σας ζητάμε να τα σεβαστείτε σε αυτή τη δύσκολη περίσταση. Κρατήσαμε πάντα ιδιωτική τη σχέση μας και ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί και με το χωρισμό μας.

Mε αγάπη, Gwyneth και Chris»

Αφήστε το σχόλιό σας