Τις εμφανίσεις τους στην παραλιακή ολοκληρώνουν ο Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Μαρτάκης και η Βασιλική Νταντά.

Ο μοναδικός Χρήστος Χολίδης, ο γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης και η εντυπωσιακή Βασιλική Νταντά αποχαιρετούν το «Frangelico» που βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στο επίκεντρο της αθηναϊκής διασκέδασης.

Ο Χρήστος Χολίδης μετά από καιρό επέστρεψε δυναμικά στον χώρο που μοιράστηκε μαζί μας αξέχαστες στιγμές.

Ο πλέον καταξιωμένος, τα τελευταία δέκα χρόνια, λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του διαδρομής:

«Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ Με Συμπληρώνεις» είναι μερικές μόνο από τις  μεγάλες επιτυχίες που περιελάμβανε το πρόγραμμά του στο «Frangelico».

Χρήστος Χολίδης - Xristos Xolidis - Hit Channel

Ο Κώστας Μαρτάκης στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, γνωρίζει όπως κανείς άλλος, να ξεσηκώνει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια αλλά και με το ακαταμάχητο performance του.

Έχοντας τραγουδήσει πολλές μεγάλες επιτυχίες και έχοντας αναπτύξει το πολύπλευρο ταλέντο του και σε άλλους χώρους της ψυχαγωγίας και της τέχνης, ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να ακούσουμε από εκείνον.

Κώστας Μαρτάκης - Kostas Martakis - Hit Channel

Η Βασιλική Νταντά με την υπέροχη καθαρή λαϊκή φωνή της και τη μεσογειακή φλόγα που την χαρακτηρίζει βαδίζει σταθερά σε μια ολοένα ανοδική πορεία.

Μετρώντας πάμπολλες εξαιρετικές συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές επέστρεψε δυναμικά στο «Frangelico».

Βασιλική Νταντά - Vasiliki Ntanta - Hit Channel

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, μετά από τρεισήμισι μήνες με συνεχόμενα sold out απόλυτης διασκέδασης ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό φινάλε το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Στην καρδιά του καλοκαιριού το «Frangelico» παίρνει μια ανάσα διακοπών και σχεδιάζει να επιστρέψει δυναμικά από τα τέλη Αυγούστου με ένα σχήμα έκπληξη.

Δείτε επίσης: Χρήστος Χολίδης, Κώστας Μαρτάκης
και Βασιλική Νταντά απογείωσαν το «Frangelico»

Βασιλική Νταντά - Χρήστος Χολίδης - Κώστας Μαρτάκης (featured) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας