Η Athena Manoukian επιστρέφει δυναμικά με το «ΧΟ»!

Μετά από τα άκρως επιτυχημένα κομμάτια «Party Like A Freak» και «I Surrender«, η Athena Manoukian επιστρέφει ανανεωμένη με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «ΧΟ«!.

Το νέο single «XO» της εκθαμβωτικής Athena ηχογραφήθηκε στη Σουηδία και το υπογράφουν καταξιωμένοι παραγωγοί και στιχουργοί, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα όπως : Celine Dion, Madonna, Selena Gomez, Enrique Inglesias, Jennifer Lopez, GLEE, Ace of Base, Ashley Tisdale, Ola Svensson και πολλούς άλλους.

Το δροσερό και εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στην Αυστραλία σε μια πολυτελή βίλα στα προάστια του Sydney!

Το «XO» αποτελεί ένα δυναμικό dance pop κομμάτι, αρκετά διαφορετικό απ ότι είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα από την ερμηνεύτρια, με flirty στίχους. Πρόκειται για μια παγκόσμια παραγωγή, καθώς το κομμάτι κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική, την Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη, έχοντας θετικό feedback από το κοινό του εξωτερικού.

Ο τίτλος του νέου αυτού single εκτός από «XO» λέγεται και kiss and hug, θέλοντας έτσι η Athena Manoukian, να αγκαλιάσει τους fans της σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε το σχόλιό σας